Start Stars Hot News! Jake Bugg o One Directionu: Oni su dobri momci ali ne mogu...

Jake Bugg o One Directionu: Oni su dobri momci ali ne mogu da slušam njihovu muziku!

SHARE

Celebrities At The 'Late Show With David Letterman'

Jakea Bugga mnogi su upoznali tek nakon što su se u javnosti pojavile njegove brojne uvrede na račun One Directiona, ali mladi pevač od tad je više počeo da ceni svoje slavnije kolege.

Ono što je jako interesantno jeste da će Jake i 1D biti žestoki konkurenti – naime, Bugg izdaje svoj novi album “Shangri La” samo nedelju dana pre izlaska “Midnight Memories” One Directiona, ali on ističe da ga to i ne brine. “Vidim da album One Directiona izlazi nedelju dana posle mog. Pravo pitanje glasi, ‘Da li želim da budem prvi ili ne?’ Ako budem broj jedan, to znači da će me oni skinuti s vrha. Ali šta onda da kažete? Da, da oni su me gurnuli dole”, rekao je kroz šalu.

Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan

Iako ih je ranije vređao Jake kaže kako je u međuvremenu shvatio jednu stvar – One Direction nisu kao drugi bojbendovi koji brzo nestaju sa scene. “Siguran sam kako su oni dobri momci. Jednostavno ne volim njihovu muziku. Biće interesantno videti kako se stvari razvijaju dalje jer su oni već izdržali duže od većine bojbendova. Jednostavno želim da vidim kako će sve proći.” Ako čak i Jake Bugg misli da 1D neće doživeti sudbinu bojbendova koji brzo odu u zaborav, mislimo da Directioneri mogu biti mirni!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR