Start Stars Hot News! Jake Bugg ismeva Harryja Stylesa: “On je najružniji pevač One Directiona”

Jake Bugg ismeva Harryja Stylesa: “On je najružniji pevač One Directiona”

SHARE

jbugg1a

Nedavno smo pisali o tome kako je mladi muzičar Jake Bugg vređao članove One Directiona opisujući ih kao bezvredne i netalentovane, a sad je jedva dočekao da Harry Styles dobije NME nagradu za negativca godine, kako bi se obrušio na njega.

null

Jake Bugg bio je na noćašnjoj dodeli NME nagrada, a razgovorajući s novinarima, odmah je počeo da nipodaštava 1D. “Iskren da budem, ne znam zbog čega ih uopšte i računaju u bendove” rekao je reporterima The Suna. “Stvarno nisam siguran. Što im ja to više govorim oni će postajati svesniji toga. Oni su tu samo da bi izgledali dobro. A kad je reč o muzici, pretpostavljam da nemaju pojma. Videćemo. Možda i znaju nešto.”

null

Na tapetu je sledeći bio nesrećni Harry Styles. Iako ima milione obožavalaca i dobija pohvale čak i od zvezda kao što su Robbie Williams ili Justin Timberlake, Jake Bugg za njega samo ima ružne reči. “Verovatno je onaj najružniji od njih ujedno i najbolji pevač. On možda i zna neki akord”, rekao je Jake govoreći o Hazzi. On je zatim dodao i da bi mu bilo ispod časti da ikad sarađuje sa 1Djem. “Ne, to se neće desiti”, završio je.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR