407
Jaden Smith u borbi protiv obrazovanja: “Škola ispira mozak mladima!”

Jaden Smith u borbi protiv obrazovanja: “Škola ispira mozak mladima!”

407
SHARE

Jackie Chan Immortalized in cement at The TCL Chinese Theatre in Hollywood

Jaden Smith ostavio je čitav niz poruka u kojima osuđuje obrazovni sistem i tvrdi kako bi celo društvo bilo mnogo bolje kad bi se svi ispisali iz škole.

Mladi glumac i pevač je u porukama napisao: “Škola je alat za ispiranje mozga mladima”, “Obrazovanje je pobuna”, “Kad bi tek rođene bebe mogle da pričaju, bila bi to najinteligentnija bića na planeti” i “Kad bi se svi ispisali iz škole, ovo društvo bi bilo mnogo inteligentnije”. Naravno, reakcije na njegove izjave bile su vrlo burne i vrlo negativne, pa su Jadena nazivali idiotom i rekli mu da bi u školi puno toga naučio da je obraćao pažnju na časovima. Naravno, bilo je i onih koji su ga podržali. Šta ti misliš o svemu? Da li nam škole zaista ne trebaju?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

32 KOMENTARA

  1. slazem se, mrzim skolu iako sad odlican djak mrzim je potpune se slazem sa njim,care <33333333333333333333333333333333333333

  2. Pa to da preteruju za maturu je istina, apsolutno se slažem( uuu, volim da koristim te izrate, ekstremno, apsolutno, delujem pametnije :3) ali dečko sere.

  3. Mislila sam da je Jaden pametniji. Ako skola ispire mozak zašto su ona svi bogatas diplomirali najbolje skole i sad rade sta pozele. I ja mrzim skolu ali bez skole ces samo propasti. Jaden srry ali seres.

  4. Ovako, skola je korisna ali ipak u skoli se ne uci ono sto je potrebno u zivotu. Naprimer neke osobe imaju 5 sve a zatupljene su mnogo. I po tom pitanju ja deci ne bi dala da idu u skolu jer njima je jedino vazno da imaju dobre ocene. Naravno to je dobro ali dzabe sto je dete odlican ucenik ako je nafuran, fukaa, ulicar i k… (izvinite na izrazima <3)

  5. Sta reci nego KRALJ. Hahaha, ali ne stvarno je u pravu, npr. na tehnickoj kulturi kao da cemo mi djevojke za nekoliko godina busiti cigle i zagati drvo o.O
    -moje iskreno misljenje, slobodno hejtajte xd

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.