278
Jacque Pyles o “vezi” sa Justinom Bieberom: Svakog dana smo sve bliži!

Jacque Pyles o “vezi” sa Justinom Bieberom: Svakog dana smo sve bliži!

278
SHARE

justin jacque

U medijima se sve češće spominje da je Justin Bieber našao novu devojku, pošto je u poslednje vreme nekoliko puta viđen sa Jacque Pyles. U ekskluzivnom intervjuu koji je ova devojka dala za Hollywood TV, ona je demantovala da su njih dvoje u vezi, ali je sugerisala da to ne znači da će ostati prijatelji.

Jacque je priznala da se prošlog meseca pridružila Biebsu na odmoru na Bahamima, te je otkrila da se njih dvoje poznaju još od 2009. godine, kada je ona imala 14 godina. Ona tvrdi da je sa Justinom u prijateljskim odnosima, ali nije krila da ne bi volela da se između njih desi i nešto više “Nas dvoje smo svakog dana sve bliži i sve nam je lepše zajedno.”
“Nedavno smo bili na Bahamima na jednom privatnom ostrvu. Bilo je apsolutno neverovatno, to je bila najboljih nedelju dana u mom životu”, oduševljeno je ispričala Jacque, te dodala da je zbog glasina o romansi sa slavnim pevačem već dobila nekoliko pretećih poruka na Twitteru. Na pitanje šta joj se najviše dopada kod Justina, odgovorila je: “Njegov stav. On je veoma duhovit.”
Nakon putovanja na Bahame, Jacque je pratila Biebsa i u Las Vegas, zajedno su prisustvovali otvaranju Fashion Weeka u Njujorku, a priča se da su zajedno proveli i veče kada su održane MTV VMA, na kojima Justin nije prisustvovao.

Izvor: Life Content

29 KOMENTARA

  1. Ja mislim da Directioneri i Belieberi prave pogresnu sliku o nekome nemozes znati kakva je to osoba dok je ne upoznas
    Svejedno vi neodlucujete o njima  skim ce oni biti tako ste govorili i za Zerrie pa ce sad vjencat ako su oni sretni vi morate to da postujete :)

    • Kakvu smo mi sad sliku napravili o.O O čemu ti o.O mi samo govorimo da ona može sanjat o toj vezi ;) I mi u tom smislu ne prijetimo njoj

  2. pitali je koja je najromatičnija stvar koju je on uradio za tebe a ona rekla ništa xd ..  nigdje u intervjuu nije rekla da su zajedno ,to što bi ona voljela da budu zajedno je drugo.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.