Start Stars Hot News! Ja imam talenat: Žiri plače, oni i dalje pevaju…

Ja imam talenat: Žiri plače, oni i dalje pevaju…

SHARE

“Uuuu, bato, nisu me pustili”, mogli su da pevaju mnogi koji su u nedelju uveče učestvovali u ovom šou programu. A nije ih pustio strogi žiri – Ivan Tasovac, Danica Maksimović i Aleksandar Milić Mili.

“Zvučiš kao pijana operska pevačica”, rekao je Tasovac takmičarki koja se odlučila upravo za zahtevnu pesmu “Rođeni” od Kaliopi. I otišla je pevajući “nisu me pustili”. “Imaš talenat, ali to nije pevanje”, “bolje bi Vam išao striptiz”, samo su neke od rečenica kojima su članovi žirija ispraćali neuspešne pevačice, imitatore Robija Vilijamsa koji ni tekst nisu naučili, pa i kompozitorku koja priznaje da ne ume da peva, pa se jedva snašla sa sopstvenom pesmom. “Ledeno” srce žirija otopile su učenice iz Grocke, deo etno grupe Prelo, koje su rasplakale Danicu pesmom “Vo naše selo”. Emotivnu reakciju celog žirija izazvali su Milica i Nenad iz Udruženja gluvih i nagluvih u Paraćinu, koji plešu hip-hop. “Vi osećate vibracije, to je čudesno”, složio se žiri i pustio ih dalje. Monika iz Batajnice savršeno je “a kapela” otpevala “Feelin’ good”, a ništa lošija nije bila ni kada su je naterali da peva uz matricu. Tri “da”, i Monika ide dalje, kao i grupa “4u1”, dve balerine, jedna hip-hoperka i jedna brejkdenserka, čiji je mešoviti stil naterao Tasovca da kaže da se oseća “kao Crvenkapa na esidu”. Prolazak u dalji krug takmičenja osvojio je i bitbokser Igor Srećković, plesno-mađioničarski duo Risto i Ivana, kao i čak četiri izvođača koji imitiraju Majkla Džeksona, među kojima je jedan predškolskog uzrasta.

[youtube -v8Cu9mTK_I]

Najveći utisak na Tasovca ipak je ostavila nasmejana studentkinja Draga Džinić iz Niša, koja se pohvalila da je upravo dala poslednji ispit na arhitekturi i retko ima priliku da peva, a onda “patosirala” i žiri i publiku arijom iz opere “Bal pod maskama”. Kada su se podigli sa poda, mnogi su je pozdravili stojećom ovacijom. Tasovac je čuo i da je imala trojku iz pevanja u muzičkoj školi, i zatražio broj telefona profesora “da mu objasni nešto”. Finale šoua biće krajem juna, i pobednik će osvojiti 100.000 evra i šansu za profesionalni ugovor iz snova. Sudeći po večerašnjoj epizodi, raspevani dečak, buntovni klinci, fakir sa građevinskim materijalom i plesači svih vrsta imaće žestoku konkurenciju.

OSTAVI KOMENTAR