Start Stars Hot News! “Ja imam talenat” startuje u nedelju!

“Ja imam talenat” startuje u nedelju!

SHARE

Najpopularniji takmičarski šou na svetu “Ja imam talenat” u novoj sezoni donosi nove, uzbudljive i jedinstvene talente iz celog regiona.

Specifični instrumenti, šokantni nastupi i virtuozni plesači iz raznih krajeva Srbije samo su deo impresivnog programa koji je čak 4000 takmičara predstavilo kroz audicije u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Sarajevu, Banjaluci, Podgorici i Skoplju. Učesnici različitog starosnog doba oduševiće vas neobičnim melodijama i instrumentima, raznolikošću, energijom i optimizmom. Žiri će uz Ivana Tasovca i Aleksandra Milića Milija upotpuniti prvakinja Pozorišta na Terazijama, Mina Lazarević.
U najjačoj konkurenciji do sada, izvrsno umeće prikazali su najmlađi takmičari, koji iako predškolskog uzrasta, bez napora pariraju višestruko starijim od sebe. Talenat se krio svuda, a ponajviše tamo gde biste se najmanje nadali. Od narodne muzike do opere te preko neizostavnog popa, takmičari će vas iz emisije u emisiju sve više oduševljavati.
Kroz voditeljske najave prikazani su najlepši krajevi naše zemlje. Ivana Bajić i Vlada Aleksić  povešće Vas na nezaboravno putovanje od Uvca do Deliblatske peščare, preko Golubačke tvrđave i proplanaka Zlatibora kako biste upoznali takmičare i otkrili zadivljujuće talente koje poseduju.
Popularni šou “Ja imam talenat” možete pratiti od 20. novembra, svake nedelje u 21h na prvom programu Radio-televizije Srbije kao i dnevne emisije « I ja imam talenat» svakog radnog dana u 15 časova i 30 minuta.
Voditelji Ivana Bajić i Vladimir Aleksić

OSTAVI KOMENTAR