Start Stars Hot News! “Ja imam talenat”: klinci za bubnjevima i paljenje škole

“Ja imam talenat”: klinci za bubnjevima i paljenje škole

SHARE

Druga epizoda šou programa “Ja imam talenat” donela je velike nevolje žiriju. Dok su Mili, Danica i Ivan sugerisali veću kreativnost bacaču noževa, publiku su oduševili šestogodišnji bubnjari, ali i Tamara i Dušan koji su izveli numeru ” Nothing Compares To You”.

[youtube j1z5PMiPZIM]

Najsnažniji utisak na direktora Filharmonije je ipak ostavila autorska pesma ” Zapaliću školu”, mladog rok benda. Aleksandar Milić Mili, Danica Maksimović i Ivan Tasovac su i ove nedelje vredno radili na tome da odaberu one koji imaju najviše talenta. Pevači, plesači, bacači noževa su pokušali na sve načine da zadovolje rigorozni žiri. Cirkuska tačka sa bacanjem noževa je “sledila” krv publici. Ipak, žiri je sugerisao ocu koji je zabadao noževe oko tela ćerke, da nije dovoljno kreativan i da bi trebalo da poradi na tome, do sledećeg kruga takmičenja.

Međutim, najviše pažnje i oduševljenje žirija i publike su pobrali šestogodišnjaci koji su svirali na bubnjevima. Đurađ Đuričić i Marko Stojanović su u prvi mah imali veliku tremu, ali kada je ona prošla, dečaci su ostavili bez daha sve prisutne, svojom svirkom. Danica, Mili i Ivan su konstatovali da Srbija ne mora da se brine za bubnjare, jer oni tek dolaze.

[youtube OccLdEm_UkE]

Ništa manje pažnje nisu dobili ni Tamara i Dušan koji su besprekorno izveli numeru od Šinojd O Konor ” Nothing Compares To You”. Ipak, na Ivana Tasovca, rok bend sastavljen od osnovaca, ostavio je najsnažniji utisak. Direktor Filharmonije je oduševljeno igrao uz taktove njihove pesme “Zapaliću školu”.

OSTAVI KOMENTAR