Start Stars Hot News! J-Lo snima pesmu kojom će svojoj deci objasniti razvod

J-Lo snima pesmu kojom će svojoj deci objasniti razvod

SHARE

Nakon što se razvela od Marca Anthonyja, Jennifer Lopez sama odgaja njihovo dvoje dece, a najteže joj pada kada treba da razgovara sa njima o razvodu. Zato je snimila pesmu o tome i nada se da će im ona pomoći da razjasne neke stvari.

Pevačica je nedavno gostovala u jednoj TV emisiji, gde je otkrila da joj je bilo veoma teško kada je raskinula sa Marcom, kao i da se i dalje suočava sa poteškoćama bez njega. “Zapravo, nedavno sam napisala pesmu o tome i snimila je, jer sam želela da im objasnim, a da ne moram da im objašnjavam. Pesma je prelepa, ali i dalje postoje neki delovi mene koji se bore sa tim”, rekla je Jennifer, i dodala da se trudi da na svako pitanje svoje dece odgovara mirno i staloženo i da pažljivo izabere reči.

U najnovijem filmu J-Lo glumi uz Jasona Stathama i igra ženu koja je takođe razvedena, što je za nju bio pun pogodak: “Bilo je savršeno jer sam bila dirnuta svim tim emocijama. Igram lika koji je bukvalno u najgorem periodu života. Razvedena je, bliži joj se 40 godina, na poslu joj ne ide sjajno i živi sa mamom. Dakle, život joj je bio loš, i dok sam radila film ja sam se tako osećala. Najgori periodu mom životu je kada sam prolazila kroz razvod sa decom, pa je bio pravi blagoslov imati priliku da iskoristim sva ta osećanja i emocije.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR