Start Stars Hot News! J.Lo se predomišlja: “Casper Smart nije ljubav njenog života”

J.Lo se predomišlja: “Casper Smart nije ljubav njenog života”

SHARE

Nakon što su novine objavile fotke na kojima se vidi kako Casper odlazi u jedan gej striptiz klub, pevačica više nije tako zagrejana za svog dečka.

null

Jedan izvor je za E! preneo kako Lopez nikad nije umela da odabere pravog muškarca, a sad joj se čini da opet pravi grešku. “Ona je uzela malo vremena da razmisli o ovome. Još uvek su zajedno, ali su je slike potresle”, rekao je insajder.

null

“Još se nisu rastali, ali odmaraju se jedno od drugog. Slike su ih udaljile. Čak i ako Casper govori istinu kad kaže da nije imao nameru da uđe u klub, to samo potvrđuje koliko je mlad i nezreo. Morao je da bude oprezniji, zna da ga često slede paparaci.”

null

Casper je inače prvo negirao da je bio u gej klubu, a kad su se pojavile fotke koje dokazuju suprotno, rekao je da se samo izgubio, pa je ušao na pogrešna vrata. “Jennifer je stalo do Caspera, zaista su vrlo bliski. Ail on nije ljubav njenog života”, rekao je insajder. “Može živeti bez njega. Ako odluči da se rastanu, biće OK. Samo joj je potrebno malo vremena da shvati da li je Casper vredan sve muke.”

OSTAVI KOMENTAR