179
J.Lo je optimista: Već je pripremila govor ukoliko dobije Oskara

J.Lo je optimista: Već je pripremila govor ukoliko dobije Oskara

179
SHARE

null

Jennifer Lopez nada se da će jednog dana dobiti Oskara, iako trenutno ima daleko više nagrada za najgore uloge nego nominacija za Oskar.

Upitana da li bi volela da dobije prestižno priznanje, J.Lo je za E! Online otkrila: “Mislim da bi svi koji shvataju glumu ozbiljno voleli da ih neko prepozna na taj način.” Ipak, iako ima sjajnu muzičku karijeru, pevačica i glumica nikad nije uspela da osvoji tu nagradu, mada je još 1998. bila nominovana za ulogu u filmu “Selena”. Sa druge strane, ona je 2003. dobila priznanje za najgoru glumicu godine a 2010. bila je u konkurenciji za najgoru glumicu dekade.

null

Ona ističe da već u glavi ima spreman govor ukoliko ikad bude proglašena za najbolju glumicu. “Tekst se menja ponekad tokom godina”, rekla je i dodala kako bi se zahvalila raznim ljudima dodavši da je apsolutno spremna za taj momenat. “Oh, verujte mi, biće spremna.” Koji je tvoj omiljeni film s J.Lo?

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Mislim da J.Lo nije dobila do sada ulogu koju zaslužuju, uvek je glumila u nekim srednje dobrim filmovima.Meni je ona super glumica, i mislim da je stvarno talentovana, ali treba joj samo dobar film.Januara 25, 2013 stiže u bioskope njen 30 film (ja mislim) pod nazivom “Parker” i trebao bi biti dobar.Nadam se da će joj ovaj film doneti bar nominaciju za Oskara, ili bilo šta za najbolju glumicu, mislim da je to zaslužila.I ne razumem zašto je 2010. godine dobila nagradu za najgoru glumicu dekade, jer po meni to ona nije zaslužila.

  2. Gledala sam jedan njen film,onaj ‘Za sve je kriva svekrva’,i nije los,medjutim ne bi ona bila bas za oskara…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.