98
J-Lo: “Dobro se zabavljam dok ponovo pokušavam da zatrudnim”

J-Lo: “Dobro se zabavljam dok ponovo pokušavam da zatrudnim”

98
SHARE

Jennifer Lopez želi još jedno dete.

Glumica i pevačica sa suprugom Marcom Anthonyjem ima dvogodišnje blizance Maxa i Emmu, za koje kaže da su spasili njen brak, a sada bi volela da ponovo postane majka. Dok pokušava da ostvari želju, J-Lo kaže da se odlično provodi.

“Beba broj tri bila bi pravi blagoslov. Dobro se zabavljamo pokušavajući”, kaže Lopez. U jednom je intervjuu otkrila kako su deca ojačala njenu vezu jer zbog njih i ona i Marc imaju drugačiji pogled na svet. “Proširili su nam vidike. Mislim, i dalje se svađamo, ali na kraju svega znamo da imamo njih koji nas trebaju. Obećali smo sebi da u krevet nećemo ići ljutiti”, kaže Jennifer. Dodaje da bi najradije još hiljadu puta postala mama jer uživa u toj ulozi.

1 KOMENTAR

  1. Zdravo!Najbolji si časopis,čitam te od prvog broja.Naravno kao i svaji čitalac imam nekoliko želja.nadam se da ćeš ih ispuniti.prvo da mi objaviš pismo,drugo molim te piši više o Jared Letu i njegovom bendu 30 Seconds to Mars i objavi nekoliko postera(ima čitaoca koje ga obožavaju isto kao i ja)i treće da pišeš više o Dylan &Cole Sproouse.Unapred hvala i veliki pozdrav.Puno te volim!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.