Start Stars Hot News! J. K. Rowling piše scenarija za nove filmove o likovima iz sveta...

J. K. Rowling piše scenarija za nove filmove o likovima iz sveta “Harryja Pottera”

SHARE

jk rowling

J. K. Rowling obradovala je sve fanove “Harryja Pottera” kada je potvrdila da će se magični svet koji je stvorila u svojim popularnim knjigama o avanturama slavnog čarobnjaka ponovo naći na filmskom platnu.

Naime, britanska književnica najavila je da radi na scenarijima za nove filmove, koji će govoriti o pojedinim junacima iz “Harry Potter” sveta, a prvi film nosiće naziv “Fantastic Beasts and Where To Find Them” i govoriće o avanturama Newta Scamandera. “Iako će biti smešten u svet veštica i čarobnjaka, ovaj film nije ni nastavak niti prethodnik Harry Potter serijalu, već samo proširivanje tog sveta. Zakoni i običaji u oom skrivenom magičnom društvu biće poznati svima koji su pročitali Harry Potter knjige ili pogledali filmove, ali će Newtova priča početi u Njujorku, 70 godina pre Harryjevog rođenja”, najavila je J. K. Rowling.

wenn1652840

U međuvremenu, Daniel Radcliffe, koji je igrao glavnu ulogu u filmovima, rekao je da su knjige o Harryju Potteru među pet najinspirativnijih priča koje je pročitao, a posebno je izdvojio prvi deo, Harry Potter and the Philosopher’s Stone.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR