226
Izuzetno štedljiva Jennifer Lawrence brine i za plaćanje parkinga

Izuzetno štedljiva Jennifer Lawrence brine i za plaćanje parkinga

226
SHARE

null

Čak ni osvajanje Oskara i milioni dolara u banci ne mogu da utiču na Jennifer Lawrence koja kaže da i dalje jako obazrivo troši novac.

Jenny kaže kako odbija da kupi novi stan za sebe kao i da još uvek kupuje na rasprodajama. Ona trenutno živi u svom skromnom trosobnom stanu u Los Anđelesu i kaže kako joj još uvek teško pada plaćenje parking usloga. “Kad negde odem ovih dana, neko drugi mi parkira kola. To košta čak 5 dolara! Ja i daljem živim u stanu u koji sam se uselila pre šest godina.” Ona za sebe ponovo kaže kako je kao neka baka koja bi radije otišla na spavanje pre ponoći nego išla na žurke ali i da je slava uopšte ne interesuje. “Slava ili biti slavan me nikad nije impresioniralo. Samo zato što vas drugi prepoznaju ne znači ništa posebno.

IZVOR: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Daj bre bravo sto ste smorili sa njom!! Okej, ona je lepa, odlicna glumica, dobila je Oskara, ali neke druge ste zapostavili! I svaki naslov za nju je ”Izuzetno stedljiva”, ”Skromna Jenny”… I tako… Volim ja nju, ali smoriste!
    NoH8!

  2. ja nju stvarno gotivim, odlicna je glumica, lepa je cini se da je i dobra osoba takodje. ali malo se preteruje sa time kako je ona ‘kao i svi mi, skromna, obicna itd’. jeste, ali zbog tog nametanja ce se svima samo smuciti (ne kazem da se ona namece, mediji je namecu)

  3. Ma lepo je to da si stedljiv,totalno sam slicna s njom u tom pogledu(ako je soping u pitanju,batalim to) :) Ljudi a kasnije cemo malo zbijati sale :D

  4. Ta skromnost ce jos malo da traje,posle ce i ona da kupuje kuce i kola i svasta nesto…ja nju jako volim,i stvarno je talentovana,ali ovo je malo i foliranje..;))

  5. Em što je samokritična i skroma, Jennifer je i štedljiva.Moram priznati da je ona jedna od retkih slavnih ličnosti koji su totalno prizemni, što je odlično! :) ♥ ♥ 

  6. Nije stedljiva,nego stipsa. Tesko joj potrositi pet dolara na parking ali ako to prijatelj ucini onda nema problema. Poznajem ja dosta takvih silnih milionera koji na najbanalnije stvari nece dati pare.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.