88
Izoperisana Heidi Montag se boji da će joj otpasti nos kao Michaelu...

Izoperisana Heidi Montag se boji da će joj otpasti nos kao Michaelu Jacksonu

88
SHARE

Osim što je požalila jer je ugradila ogromne silikone, Heidi Montag zabrinuta je zbog svog nosa i ostatka lica koje je zategnula. Kako kaže, ne želi da joj jednog dana otpadne nos, kao što se to dogodilo Michaelu Jacksonu. Kako bi to sprečila, Heidi je otkrila da još uvek nosi flaster na nosu kako bi ga pridržavao, i to godinu dana nakon što ga je operisala.

Podsetimo, pre samo dva dana Heidi se požalila medijima da želi da smanji svoje velike grudi. Rekla je da se njeno telo, ali ni ona sama još uvek nije privikla na njih. Plavokosa starleta napravila je čak 10 estetskih zahvata u jednom danu, a uprkos upozorenjima da joj to nije nimalo pametna ideja, Heidi ipak nije posustala, zbog čega sada žali.

3 KOMENTARA

  1. znam ja njoj sta ce da otpadne njeni silikoni… mj 4 ewer i njemu nije ispao nos kako je nije sramota to da kaze ne vidi sebe za 5-6 godina ima da izgleda uzasno a ni sad nije neka… SRAMOTA JE BILO I SRAMOTA SVIJA KO MGA NIJE RAZUMEO I ON JE IMAO 3-4 OPERAZIJE NOSA A NE 27…………………… :p SRAMOTA JE BILO

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.