458
Iznenadio fanove: Justin Bieber se pojavio na koncertu Codyja Simpsona

Iznenadio fanove: Justin Bieber se pojavio na koncertu Codyja Simpsona

458
SHARE

Justin Bieber Sits Courtside At Miami Heat Game

Justin Bieber pružio je podršku svom prijatelju i kolegi Codyju Simpsonu kada se iznenada pojavio na njegovom nastupu u Los Anđelesu, čime je izazvao oduševljenje fanova.

Australijski pevač trenutno ima nastupe širom SAD, u okviru njegove “Paradise” turneje, a juče je posetio Los Anđeles. Publika je ovog puta bila počašćena i specijalnim nastupom, kada se na pola Codyjeve poslednje pesme “Pretty Brown Eyes” iznenada na bini pojavio niko drugi nego Justin Bieber! Kada su ga videli na sceni, fanovi su podivljali, dok je Biebs počeo da igra, obučen u beli džemper i farmerice, u skladu i sa Codyjevim outfitom.

Nickelodeons 26th Annual Kids Choice Awards

Nakon ovog kratkog, ali veoma efektnog nastupa, Cody i Justin su razmenili nekoliko poruka na Twitteru. “Iznenadio sam publiku večeras na nastupu mog ortaka Codyja Simpsona. Ponosam sam na njega, rasturio je koncert! Odlično obavljen posao, Cody”, poručio je kanadski pevač i pozvao svoje fanove da poslušaju pesmu “Pretty Brown Eyes”, i da odu na neki od koncerata. Cody je bio veoma zahvalan zbog reči hvale koje je Justin uputio na njegov račun. “Drago mi je da ti se dopao nastup, druže! Mnogo mi znači što si došao na koncert”, napisao je Cody.

Pogledajte kako je izgledao nastup:

Izvor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Ne mogu opisati koliko mi je drago sto pisete dobre stvari o Justinu,inace one lose su lazii,ali ipak…Vidjela sam nastup,divno jeee….
    Justin ♥
    Cody♥

  2. Kako dobro izgledaju zajedno!!!Bas mi se svidjaju!!!
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Justin and Cody ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.