279
Iznenađenje: Prijatelji Taylor Swift odobravaju njenu vezu sa Harryjem Stylesom

Iznenađenje: Prijatelji Taylor Swift odobravaju njenu vezu sa Harryjem Stylesom

279
SHARE

Mnogi su očekivali da porodica i prijatelji Taylor Swift neće biti oduševljeni njenom romansom sa Harryjem Stylesom, ali desilo se upravo suprotno.

null

Poznato je da kako Taylor uvek dobija mišljenje svojih prijateljica pre nego što se upusti u neku vezu. “Moja prijateljice su me sprečile da napravim loše izbore”, rekla je pevačica za časopis The Sun. “Vaše prijateljice su objektivne, ne osećaju očajničku strast kao vi. One vide da vas ona vara i da je lagao o tome – a vi ga i dalje smatrate dobrom opcijom?”

null

Ipak, kako stvari stoje, njene prijateljice je podržavaju kad je reč o Harryju, iako on važi za velikog ženskaroša. Pevač doduše tvrdi da mediji sve preuveličavaju, ali i da se u poslednje vreme prilično smirio. Da li će uskoro progovoriti i o svom odnosu sa Tay?

FOTO: FAME

39 KOMENTARA

  1. Jao ba haj nemoj te ma zajebavati jel u vezi ili nije??? Sad čitam da jes a sad da nije hoćete se odlučit!!! I da Harry će s njom u vezu samo preko mene mrtve ;D Ja volim Harryja i on je moj idol !!!  ♥♥♥♥♥

  2. moje mišljenje je da bi harry i taylor bili super par,ali svatko ima svoje mišljenje i ja ga poštujem.Ja se nadam a će oni biti skupa,jer su lijepi zajedno.I mislim da bi pravi directioneri trebali podržat harry-ja bilo šta da on u radi…kao što sam rekla to je samo moje mišljenje i ne tražim da ga potujete #nohate:)

  3. saraswifty ja sam rekla da je odvratna ,pa sta svako ima svoje misljenje .ko je reko da cu ja njih uopste upoznati??????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.