Start Stars Hot News! “Izgledaš prelepo”: Kolege pružile podršku Jessie J nakon brijanja glave

“Izgledaš prelepo”: Kolege pružile podršku Jessie J nakon brijanja glave

SHARE

Jessie J je nakon godinu dana ispunila obećanje: pevačica je obrijala glavu uživu pred kamerama u petak, u okviru humanitarne akcije “Red Nose Day”.

Na ovaj način pevačica je prikupila preko 500.000 funti koji će biti namenjeni u humaniratne svrhe. Jessie nije mogla da sakrije nervozu i oduševljenje kada je pokazala svoju novu frizuru, i pri tom je dodala da je njena majka, koja je bila u bekstejdžu, sve vreme plakala od sreće zbog toga što njena kćerka ovom dobrotvornom akcijom pomaže velikom broju ljudi. Nova “frizura” Jessie J izazvala je različite reakcije javnosti, ali se svi slažu da je pevačica pokazala hrabrost i velikodušnost.

Veliku podršku pružile su joj i njene kolege, koje su putem Twittera čestitali pevačici. Cheryl Cole je napisala: “Vau, Jessie J izgleda prelepo”, dok je Rochelle iz grupe The Saturday poručila: “Jessie J, treba da budeš ponosna. Uradila si veoma hrabru stvar. Ogromno poštovanje zbog toga.” Jessie se svima zahvalila na podršci: “Veoma sam zahvalna svima koji su donirali novac i koji su me večeras podržali. Moje srce je puno sreće. Hajde da napravimo promenu!”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR