Start Akcije Izdavačka kuća “Laguna” ti poklanja knjige iz serijala “Vampirska akademija”

Izdavačka kuća “Laguna” ti poklanja knjige iz serijala “Vampirska akademija”

SHARE

Predstavljamo ti još jedan vampirski književni serijal – u pitanju je “Vampirska akademija”, čiji je autor takođe jedna Amerikanka, 35-godišnja Richelle Mead. Ovu vampirsku sagu čini šest knjiga – od kojih je prvih pet objavljeno i kod nas (“Vampirska akademija”, “Promrzlina”, “Poljubac senke”, “Obećanje krvi” i “Neraskidiva veza”).

U njoj se prati sudbina 17-godišnje Rose Hathaway, koja je rođena kao “dampir” (majka joj je ljudsko biće, a otac vampir). Ona i njena najbolja drugarica Lisa uhvaćene su i odvučene na Akademiju Svetog Vladimira, u školu za vampirsko plemstvo i njihove buduće čuvare, skrivenu u gustim šumama Montane. Ali unutar gvozdenih kapija život je još opasniji, a naše junakinje snalaze se učeći kako da opstanu u ovom opasnom svetu, suočavajući se s iskušenjima zabranjene ljubavi. Kad zaroniš u mračni svet “Vampirske akademije”, prosto ćeš se začuditi što ovaj serijal još nije ekranizovan u formi filma ili TV serije. Ali, po glasinama, u Holivudu se užurbano radi i na tome.

Izdavačka kuća “Laguna” vam u saradnji sa BRAVO.rs poklanja tri primerka prve knjige u serijalu, pod imenom “Vampirska akademija”. Da bi osvojio/osvojila knjigu, odgovori nam na pitanje: Ko je tvoj omiljeni vampir i zašto? Naravno, u obzir dolaze likovi iz “Vampirskih dnevnika”, “Sumrak sage” i drugih filmova, knjiga, serija… E-mail nam pošalji na adresu bravoportal@gmail.com a u subject stavi Vampirska akademija. Odgovori koji nam se najviše dopadaju pobeđuju, a imena dobitnika knjiga objavićemo u četvrtak u 14h! Zato, budite brzi!

OSTAVI KOMENTAR