763
Izazvao haos među Directionerima: Fanovi preklinju Harryja Stylesa da se ne šiša!

Izazvao haos među Directionerima: Fanovi preklinju Harryja Stylesa da se ne šiša!

763
SHARE

Harry Styles najavio je da će se rešiti svoje frizure u korist jedne dobrotvorne fondacije, ali fanovima benda to se nikako ne dopada.

null

Da podsetimo, Harry je u razgovoru za časopis “Marie Claire” izjavio: “Da, ošišao bih se ukoliko bi to sakupilo dovoljno novca za ‘Children in Need'”. Takođe, on je otkrio da bi i inače želeo da skrati kosu, jer uveren da se devojkama najviše sviđa njegovo lice, a ne kosa.

null

Međutim, bukvalno na hiljade Directionera mu je stavilo do znanja da će biti jako tužno ukoliko zaista promeni svoj poznati imidž. “Harry Styles, molim te nemoj da odsečeš kosu!! ;(( Ne želim da to uradiš, izgledaš mnogo bolje sa dugom kosom”, napisala je jedna od korisnica, a druga je poručila:” Neeeee Harry, nemoj da se ošišaš pre nego što je dodirnem :)). Mooooolim te Harry.” Sad kad je prosto zatrpan ovakvim porukama, pitamo se da li će pevač odustati od svojih planova?

FOTO:FAME

34 KOMENTARA

  1. dajte ljudi , pa i da se osisa porasce mu kosa ponovo !!! sigurno nece ostati celav !!!! A i da se osisa ako ga volite , nece vam smetati , jer volite njega a ne njegovu kosu !!! :D

  2. gdje ste vidjeli da se harry osisao,a ne razumijem,covjeka treba voleti kakav je unutra,a ne po negovoj kosi,ili po bogastvu,samo napred Harry osisaj se pomoci ces mnogoj decip,a nece zauvek bti celav,OMG

  3. i sa i bez ošišane kose,on će ostati lijep!!
    MOJA NAJSLAĐA DUŠA!! :)
    Al lijepo od njega što kosu daje u humanitarne svrhe…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.