Start Stars Hot News! Izašla knjiga o “Mućkama”

Izašla knjiga o “Mućkama”

SHARE

U Engleskoj je u petak krenula u prodaju nova knjiga o legendarnoj seriji “Mućke”. U njoj će biti otkriveni nepoznati detalji o glumcima iz serije.

Tako je otkriveno da je Elizabeth Hurley zamalo postala Rodneyeva devojka Cassandra. Na kraju je ostala bez uloge zbog svog manekenskog izgleda. Prvi izbor za Del Boya bio je škotski glumac Enn Reitell. David Jason mislio je da će tumaćiti dedicu Trottera.

Dizajnerka Phoebe De Gay htela je da Del Boy ima minival, ali je Jason to odbio. Rodneyeva jakna postala je njegov zaštitni znak, a zanimljivo je da ju je dizajnerica našla među stvarima koje su na BBC-ju bile za bacanje. Tvorci serije mučili su se oko naziva serije. Tako se John Sullivan bojao hoće li frazu “Only Fools and Horses” razumeti i ljudi u zabačenim delovima Velike Britanije. Zbog specifičnosti sadržaja, seriji su trebale tri godine da postane hit. Jedna od epizoda i danas drži rekord gledanosti u Velikoj Britaniji, a pogledalo ju je čak 24,3 miliona ljudi. Zvezde serije i danas se bave glumom.

OSTAVI KOMENTAR