411
“Izaći sa Niallom Horanom je kao vojna operacija”, tvrdi roker Andy Brown

“Izaći sa Niallom Horanom je kao vojna operacija”, tvrdi roker Andy Brown

411
SHARE

Niall Horan Goes Shopping On Sunset Plaza

Ako ste ikad zamišljali kako je to izaći na piće sa nekim od članova One Directiona, pevač grupe “Lawson” Andy Brown objasnio je to nije baš tako jednostavno.

Brown je boravio u isto vreme u Švedskoj kad i One Direction, pa je odlučio da na piće pozove svog drugara Nialla Horana, koji je to prihvatio. “Završio sam na piću sa Niallom. Irci vole da piju baš kao i mi iz Liverpula, pa se zato jako lepo slažemo. On je bio toliko opušten, ali oko njega je neverovatan nivo obezbeđenja. Sakrivali su nas, uvukli kroz zadnji ulaz a imali smo i deo kluba samo za sebe. Sve je ličilo na vojnu operaciju”, zaključio je roker.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

 1. Svidja mi se sto je Niall sve popularniji. Iskreno mislim da ce za godinu, dve biti popularniji od Hazze, mislim, volim ih podjednako, ali mi je drago zbog njega, vreme je ;) Nialler :3 <3

 2. Jaoo dusa moja,ali mislim da kad bi mozda trebao da izadje sa devojkom ali u london,mozda ipak ne bi bilo obezbedjenja..verujem da bi niall to trazio!!Dusaa mnogo ga volimmmm :)

 3. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Belieber , Swiftie, Selenator, Directioner ,( I love Ryan Gosling,,Katy Perry , Green Day , Miley Cyrus )

  A dusa vidi ga …sad cu stalno da kupujem u H&M … P.S. bravo.rs mogli  biste ponekad da objavite nesto o Raynu Goslingu, postoji i on!

 4. Jauu ja nisam bas procitala naslov dobro i mislila sam da izlazi sa nekom devojkom vec sam se zabrinula i odmah usla.. Kada sam videla da se radi o muskarcu nisam mogla da prestanem da se smejem!! :)

 5. Kako 1D da dodje na Balkan?
  Procitajte i dobro razmislite :)
  Fanovi sa Balkana nisu dobro organizovani!To je najveci problem.Trebali bi svakodnevno sto vise nas twittovati “Balkan needs One Direction”
  Svakodnevnim twittovanjem,ia ako bi sto vise nas twittovalo sigurno bi nas bar jednom primetili.Onda bi na sve nacine trebali pokazati da bi koncert 1D u nekoj Balkanskoj zemlji posetilo mnoooogoo fanova!Ja bi iskreno dosla iako nezivim u Beogradu niti negde blizu Beograda.Da je koncert u nekoj drugoj Balkanskoj drzavi isto bi dosla,skolu bi propustila jer u skolu idem svaki dan a 1D nema koncert svaki dan!Roditelji bi mi platili koliko treba i odvezli bi me gde god treba jer znaju da je to moj SAN!
  Mnogo vas nece ovo ni procitati ali trebali bi.I okupljanje Directionera trebalo bi biti ne samo po glavnim gradovima nego i po manjim,npr. ne samo u Beogradu vec i u Novom Sadu.
  I kada se organizuju okupljanja Directionera trebali bi se potruditi da nas primete.Da nas bude sto vise.Mogli bi izstanpati papiri sa natipsom “One Direction pleas come to Balkan” i lepiti ih svugde i davati prolaznicima.Onda pozvati televiziju da nas snimi i moliti sve teen casopise da pisu o tome!
  A ti dragi Bravo,mogao bi nam pomoci.
  Mogao bi reci areni da ima gomilu Directionera sirom Srbije i sirom Balkana i da bi iz svake Balkanske drzave doslo mnogo tinejdzera jer je to mnogim san.Da ih bar jednom pozovu mozda bi i dosli!
  Ali izgleda niko nam ovde na Balkanu nikad nece ostvariti san!Ipak ovo je samo Balkan,i ovde se neostvaruju takve stvari!Zato ljudi pakujte kofere idemo do Engleske ;) Nadjemo se na aerodromu u Beogradu ;) <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.