Start Stars Hot News! Izabrani finalisti Samsungove Angry Birds Avanture

Izabrani finalisti Samsungove Angry Birds Avanture

SHARE

Najuspešnijih 6 takmičara predstavljaće Srbiju na evropskom „Angry Birds“ turniru u Londonu.

Kompanija Samsung Electronics organizovala je u tržnom centru „Ušće“ veliko finale takmičenja u igranju „Angry Birds“ igrice na Samsungovim Smart televizorima. Finalisti takmičenja održanih prethodnih nedelja širom Srbije, uz podršku navijača i zainteresovanih sugrađana, iskazali su još jednom svoje umeće u igranju popularne igre Angry Birds na velikom ekranu, i kroz međusobno takmičenje, odlučili o pobednicima. Najuspešniji takmičari i pobednici Samsungove Angry Birds Avanture, Bojan Jančević, Milan Dimić, Igor Ljubičić, Nemanja Krivić, Aleksandra Jovanović i Slavko Mojski, predstavljaće Srbiju 13. decembra na velikom evropskom finalu u Londonu.

null

Zahvaljujući kompaniji Samsung Electronics, ljubitelji jedne od najpopularnijih igrica na svetu imali su priliku da proteklih nedelja učestvuju u jedinstvenom „Angry Birds“ takmičenju, koristeći inovativnu funkciju „Kontrola pokreta“ na Samsung Smart televizorima. Takmičenje je održano na više lokacija tokom četiri vikenda, a direktno u finale kvalifikovalo se po 10 učesnika sa najboljim rezultatima ostvarenim tokom svakog vikenda. Paralelno se održavao i mini turnir na facebook stranici Samsung Srbija iz kojeg se, takođe, najuspešnjih 10 takmičara kvalifikovati za ovo finale i takmičilo za putovanje u London.

Koristeći Samsungovu Smart TV tehnologiju „Kontrola pokreta“, takmičari su po prvi put mogli da igraju Angry Birds igricu i na velikom TV ekranu, koji povećava uživanje i pruža maksimalan interaktivni doživljaj. Samo jednim pokretom ruke igrači mogu da kontrolišu sve funkcije tokom igre, uključujući i pokretanje praćke i aktiviranje veština svake ptice. Zahvaljujući ovim inovativnim funkcijama, Samsung Smart TV postao je prvi televizor za igranje ove igrice, čime su postavljeni novi standardi u industriji.

OSTAVI KOMENTAR