Start Stars Hot News! Izabrane najgore pesme devedesetih

Izabrane najgore pesme devedesetih

SHARE

Čitaoci slavnog časopisa Rolling Stone izabrali su 10 najgorih pesama devedesetih.

[youtube 6NXnxTNIWkc]

10. 4 Non Blondes, “What’s Up” – pevačica grupe Linda Perry kasnije je pisala brojne pesme za pevačice kao što su P!nk i Christina Aguilera.

[youtube 39YUXIKrOFk]

9. Right Said Fred, “I’m Too Sexy” – Right Said Fred kreirali su ovu pesmu koja se još uvek može čuti na modnim revijama širom sveta.

[youtube He82NBjJqf8]

8. Baha Man, “Who Let the Dogs Out?” – pesma koja se do besvesti vrtela na američkim stadionima, pa i ne čudi što su je svi zamrzeli.

[youtube WNIPqafd4As]

7. Celine Dion, “My Heart Will Go On” – U vreme najveće popularnosti filma “Titanic”, ova pesma vrtela se gotovo bez prestanka na svim radio stanicama

[youtube NHozn0YXAeE]

6. Hanson, “MmmBop” – Za razliku od većine drugih boj bendova, u Hansonu su barem svi svirali instrumente

[youtube ueEbv02k7Ag]

5. Chumbawamba, “Tubthumping” – ovaj bend je celu svoju karijeru posvetio anarhističkim pesmama, da bi na kraju ostao jedino upamćen po pesmi koja govori o opijanju

[youtube BZ-CSwjuQ1s]

4. Vanilla Ice, “Ice Ice Baby” – prvi slavni beli reper ostao je upamćen po ovom hitu koji bezobrazno kopira ritam iz pesme Quuena, “Under Pressure”.

[youtube byQIPdHMpjc]

3. Billy Ray Cyrus, “Achy Breaky Heart” – tata Miley Cyrus je 1992. snimio ovaj kantri hit, a do danas nijedna pesma njegove kćerke nije postigla toliki uspeh.

[youtube sN62PAKoBfE]

2. Los Del Rio, “Macarena” – pesma koja se svima popela na vrh glave 1995. godine. Još uvek se nismo oporavili od nje.

[youtube ZyhrYis509A]

1 – Aqua, “Barbie Girl” – Mattel koji je proizvođač Barbika svojevremeno je tužio ovu grupu zbog pesme, ali je kasnije čak i koristio u svojim reklamama.

OSTAVI KOMENTAR