2781
Izabran najružniji pas na svetu

Izabran najružniji pas na svetu

2781
SHARE

Mislite da je vaš pas ružan? A šta onda tek reći za Yodu, 14-godišnju čivavu koja je proglašena za najružnijeg pripadnika svoje vrste.

Vlasnici pasa iz celog sveta okupili su se u Kaliforniji na takmičenju koje za cilj ima da pronađe najružnijeg psa na svetu. Vlasnica Yode, Terry Schumacher, kaže da ga je pronašla ispred kuće i da je prvo mislila kako je u pitanju pacov, ali je onda shvatila grešku i usvojila ga. Sad je za taj čin nagrađena sa 1,000 dolara, koliko dobija pobednik.

Evo i još nekoliko drugih takmičara kojima je pobeda izmakla za dlaku.

8 KOMENTARA

  1. Jaoo! Mogu samo reći da je ovaj prvi zasluženo odneo pobedu :D Od ova četiri psa,ovaj zadnji je najlepši xD

  2. a jadni,ne razumem zasto bi se neki pas nazvao ruznim,pa svi su slatki i dobri.ovo je izivljavanje nad psima.kao da su oni krivi ako izgube jedno oko ili ga nemaju od rodjenja,ili su buckasti..to su opet psi,a oni nas cene i vole najvise na svetu.:)

  3. @Miciii
    U potpunosti se slazem.Pa sta ako je neki ruzan ili bolestan.Oni su uvjek tu uz vas.Koliko ljudi vas iznevjerii a onii ostaju i dalje sa vama !!!

  4. Baš su slatki!Što ovi poremećenici ne bi otišli na takmičenje za najružnijeg čoveka?A plus oni ovo nagrađuju?!Kakvi bolesnici!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.