Start Stars Hot News! Izabrali ste: “Little Things” One Directiona je BRAVO hit godine!

Izabrali ste: “Little Things” One Directiona je BRAVO hit godine!

SHARE

null

Za nepune dve nedelje, koliko je trajalo glasanje za hit godine, dobili smo gotovo 4000 glasova. Ipak, pobednik nije bio poznat bukvalno do nekoliko sekundi pre kraja!

null

Od početka glasanja u vrhu su se izdvojili “Little Things” i “Boyfriend” Justina Biebera, a kad se činilo da je pesma One Directiona napravila nedostižnu prednost, probudili su se K-pop fanovi! Big Bangov “Monster” tako je počeo da dobija na stotine glasova i u nedelju uveče bio je u vođstvu! Samo 10 minuta pre kraja glasanja i dalje je imao prednost od 10-tak glasova. Međutim, kad smo tačno u 00.00 pogledali rezultat bili smo iznenađeni – Big Bang imao je 898 a One Direction 899 glasova! K-poperi i Directioneri su tokom 2012. godine imali mnoge duele na Pop-top listi, pa je ovako neizvestan ishod možda i bio za očekivati!

null

Nepravedno bi bilo pomenuti i druge izvođače i pesme kojima ste takođe poklonili ogroman broj glasova. “Boyfriend” Justina Biebera dobio ih je preko 400 a više od 100 glasova dobili su još “Call My Name” Cheryl Cole, “Crayon” G-Dragona, “Live While We’re Young” One Directiona, “Gangnam Style” Psyja, “Stop It” B.A.P., “As Long As You Love Me”, “Diamonds” Rihanne, Justina Biebera kao i “Scream & Shout”, will.i.ama i Britney Spears. Hvala svima koji su glasali i tako doprineli da izaberemo hit godine! Uskoro će na sajtu biti postavljena i prva ovogodišnja Pop-top lista.

null

Evo i konačnog plasmana:

1. Little Things – One Direction
2. Monster – Big Bang
3. Boyfriend – Justin Bieber
4. Call My Name – Cheryl Cole
5. Diamonds – Rihanna
6. Live While We’re Young – One Direction
7. Gangnam Style – Psy
8. Crayon – G-Dragon
9. Scream & Shout – will.i.am feat. Britney Spears
10.Stop It – B.A.P.
11.As Long As You Love Me – Justin Bieber
12.Something New – Girls Aloud
13.Summertime Sadness – Lana Del Rey
14.Stop Girl – U-KISS
15.The Chaser – Infinite
16.This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
17.Your Body – Christina Aguilera
18.DNA – Little Mix
19.Under the Sun – Cheryl
20.Timebomb – Kylie Minogue

OSTAVI KOMENTAR