Start Stars Hot News! Istraživanje: Gde žive najodaniji Directioneri?

Istraživanje: Gde žive najodaniji Directioneri?

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Dok se turneja “Take Me Home” One Directiona bliži kraju, objavljeni su rezultati istraživanja o potražnji karata za koncerte trenutno najpopularnijeg boy benda, koja je otkrila da najodaniji Directioneri žive u Londonu.

Naime, kompanija “viagogo” koja se bavi onlajn prodajom ulaznica za koncerte pratila je gde je najveća potražnja za kartama za nastupe One Directiona i otkrila da je najviše njih u Londonu, dok su na drugom mestu stanovnici Mančestera.
Turneju, koja je počela u Velikoj Britaniji i Irskoj u februaru, da bi se kasnije nastavila i u ostatku sveta, obeležilo je veliko interesovanje fanova, i karte za njihove koncerte, među kojima su bili i oni u Severnoj Americi, Meksiko Sitiju u Australiji, bile su stalno u potražnji. “Viagogo” je zabeležio najmanje osam miliona pretraga za svaki deo turneje i preko 45 miliona pretraga ukupno u svetu.
Prema podacima, domaća publika One Directiona pokazala se kao najvernija, a prate ih američki fanovi. Na trećem mestu je Australija, na četvrtom Kanada, i na petom Španija.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR