377
Istorijski trenutak: 1D se zvanično obratili Directionerima iz Srbije i Hrvatske!

Istorijski trenutak: 1D se zvanično obratili Directionerima iz Srbije i Hrvatske!

377
SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Neizmerna ljubav i podrška koju Directioneri iz naših krajeva pružaju svom omiljenom bendu konačno je vidljiva i u svetu – o tome svedoči obraćanje upućeno sa zvaničnog tviter naloga filma “This Is Us”.

 

Srpski i hrvatski Directioneri održali su obećanje i pune bioskopske dvorane širom ove dve zemlje kako bi pogledali “This Is Us” i svima pokazali koliko ih ima, a to su primetii i momci iz benda, odnosno njihov menadžment, koji im se obratio porukama koje možete videti! Stvari se dakle pomeraju s mrtve tačke i na to Directioneri morate biti ponosni – ovo jeste mali korak, ali je definitivno u pravom smeru! Zato, nastavite da se borite za ono što volite – BRAVO će vas uvek podržavati u tome!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

48 KOMENTARA

  1. OMG, iskreno se nadam da ce doci, pa to je zaista istorijski trenutak…al samo ne znam zasto se directioner iz bosne bune kad ce i oni ici na koncert u hrvatsku i srbiju ako 1D uopste i dodju <333 :***

    • Izvini molim te ali zar ne bi bilo lakse bosanskim directionerima da 1D dodju u Bosnu a ne samo u hrvatsku ili srbiju. Ti samo gledas sebe, mozda neki ljudi nisu sposobni financijski da putuju u HRVATSU ili SRBIJU. Progledaj malo bolje, nemu svi ono st ti mozes!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.