385
Istorija se ponavlja: Još jedna starija devojka odbila Harryja Stylesa

Istorija se ponavlja: Još jedna starija devojka odbila Harryja Stylesa

385
SHARE

Pevač benda One Direction izgleda je čvrsto odlučio da pored sebe ima znatno stariju devojku, pa je pokušao da zavede 25-godišnju novinarku. Kako prenosi Daily Mail, 18-godišnji Harry zainteresovao se za australijsku novinarku Ellie Halliwell koja je intervjuisala momke, ali mu je ubrzo skrenuta pažnja da je ona već verena.

null

Reporterka kaže da je bila šokirana onim što se desilo, a o tome je pričala za novine: “Primetila sam za vreme intervjua da Styles zuri u mene, ali sam bila iznenađena i polaskana kad me je neko iz njegovog tima zvao i tražio moj broj telefona.” Milioni devojaka sve bi dale za tako nešto, ali novinarka kaže da odbila poziv na dejt. “Odbila sam ga ne zato što mi se ne sviđa, već jer imam 25 godina i zato što sam verena”, objasnila. “Ne znam da li je Harry primetio dijamantski prsten na mom prstu i odlučio da to ignoriše ili, što je verovatnije, on je 18-godišnji dečak koji nije naviknut na takve stvari.”

32 KOMENTARA

  1. Mico …. ja sam osmi razred i obozavam i 1D i Selenu i Justina …. sta ima veze , devojke mnogo starije od mene obozavaju 1D i Justina …. to nema nikakve veze koliko si star , vec koliko i kakav ukus imas …. 

  2. Pa dobro ali i deca koja imaju 6 godina mogu njih voleti,prva me je prozivala,rekla mi je da sam metalka,msm nije da me to nes vredja jer jesam al dobro…

  3. Pa onda trebas biti ponosna na to sto volis …. mislim,nije da te ja kao nesto savetujem …. ali  ja sam ponosna na to sto sam Directioner  ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.