296
Istina je: Rupert Sanders i Kristen Stewart priznali aferu

Istina je: Rupert Sanders i Kristen Stewart priznali aferu

296
SHARE

Nakon što su uhvaćeni u strasnom zagrljaju, režiser i glumica bili su prinuđeni da objave izvinjenja.

“Strašno sam uzrujan zbog bola koji sam prouzrokovao svojoj porodici”, rekao je. “Moja prelepa žena i božanstvena deca su sve što imam na ovom svetu. Volim ih svim srcem. Molim se da kroz ovo prođemo zajedno”, napisao je Sanders.

null

Sa druge strane, Kristen je rekla: “Duboko mi je žao zbog bola i sramote koju sam izazvala svima koji su mi bliski i svima kojih se ovo tiče. Ugrozila sam ono što mi je najvažnije u životu, osobu koju volim i cenim najviše, Roba. Volim ga, volim ga, žao mi je.”

FOTO: SIPA

30 KOMENTARA

  1. Meni je sve ovo sumnjivo…..djeluje mi kao da su se sve dogovorili….i uzeli dobre pare za to……….a mozda se i varam…….u svakom slucaju jadno je !

    • I ja isto mislim da je sve ovo namesteno.Krsten to nikada ne bi uradila,jer toliko puno voli Roba,a i ne bi ona ovo ovako nikada rekla.Mislim da su ovo sve lazi.Ona slika gde su ”uhvaceni zajedno” moze biti fotosop,a i deluje tako,a i na kraju krajeva da je Kristen varala Roba,da li bi izasla na tako vidljivo mesto gde je paparaci mogu sakog trenutka uhvatiti? NE

  2. Ja nemam komentara i dalje ne mogu da veruje msta je ona napravila!!??ok bilo joj je dosadno mozdaj oj je bilo dosta veze sa Robom,ali na ovakav nacin da to uradi i to po danu da svi vide!?znaci nemam komentara a ostale slike su uzasne znaci ne veruje mdaje bas ona to uradila!Sramotajedna ne vidjena za nju!Bas mi je zao jadnog Roba on ovo nije zasluzio!Jeste da sam bila njihov fan,ali nako ovoga ona ne zasluzuje ni da je pogleda!Niko!!!Nadam se samo da ce Rob biti ok i da ce je zaborviti ka osto ce i svi ostali nakon svega!Pa sama je to htela sada je to i dobila!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.