Start Stars Hot News! Istina je malo drugačija: Priča mame koja je prodala ćerkine karte za...

Istina je malo drugačija: Priča mame koja je prodala ćerkine karte za One Direction koncert!

SHARE

One Direction Fans Camp Out For The Premiere

Bek Piscioneri postala ja prava senzacija nakon što je odlučila da proda kartu svoje ćerke za koncert One Directiona. Međutim, ona objašnjava da cela priča baš i nije potpuno istinita.

Nudeći kartu na e-Bayu, Bek je napisala, obraćajući se svojoj ćerki: “Tvoj gubitak je nečiji gubitak”. Za samo nekoliko dana njen oglas pogledalo je 900.000 ljudi a dobila je i 4.000 pisama podrške. Nakon toga javile su se i televizijske stanice koje su nudile po 25.000 dolara za ekskluzivnu priču. Međutim, skromna mama odlučila je da istinu ispriča potpuno besplatno.

mb_thumb_1d_20130929001134262982-300x0

Ona kaže da kartu nije ponudila za prodaju jer se njena ćerka ponašala nedolično, već jer smatra da je ona premlada za odlazak na takav koncert. Ona je ipak odlučila da iskrivi istinu kako bi privukla pažnju kupaca i povratila uložen novac. Bek kaže kako je kartu kupila sama jer je znala koliko njena čerka voli One Direction. Međutim, kasnije se predomislila jer nije želela da desetogodišnja devojčica postane opsednuta ovim bendom. “Ona voli njihovu muziku ali im još ne ljubi postere i radi takve stvari. Ja ne želim da je podstičem na to. Želim da ona odrasta kako bi trebalo. Zato sam i napisala takav oglas. Dobila sam neverovatnu podršku…od 2500 mejlova koje sam otvorila, u samo 5 je pisalo nešto negativno.” Ipak, posle ovolike pažnje, Bek je odlučila da prekine aukciju i zatvorila je eBay nalog.

OSTAVI KOMENTAR