Start Stars Hot News! Istina ili izazov: Jade Thirlwall u javnosti sa brkovima!

Istina ili izazov: Jade Thirlwall u javnosti sa brkovima!

SHARE

Jade Thirlwall iz Little Mixa pojavila se u sredu ujutru na ulicama Londona sa nacrtanim brkovima i obrvama na licu. Koliko god smešno izgledalo, 20godišnja pevačica ima savršeno dobro objašnjenje za svoj stajling.

Naime, ona je sa svojim koleginicama iz benda gostovala u jednoj radijskoj emisiji, u kojoj su promovisale svoj novi singl. Sa njima je razgovarao voditelj Scott Mills, koji je tokom emisije sa njima igrao “istine ili izazova”. Jade je morala da bira da li će se pojaviti sa iscrtanim brkovima i obrvama ili će Perrie otkriti gde Jade voli da rešava Sudoku. Kao što vidite, pevačica je izabrala ovo prvo, i pored toga što je to značilo da će ceo dan morati da se šeta sa brkovima na licu. Moramo da priznamo da je Jade izgledala jednako slatko i sa ovim ukrasima i nije joj smetalo što su joj se koleginice iz benda smejale.
Za Jade ovo nije bilo obično gostovanje pošto je morala da uradi još nekoliko izazova kako bi sprečila svoje drugarice da ispričaju neke tajne iz njenog života. Jela je suši, hranu koju mrzi, ali i čokoladu sa stomaka Scottovog kolege Chrisa Starka.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR