112
Ista metoda kojom je otela Brada Pitta: Angelina Jolie opseda Johnnyja Deppa?

Ista metoda kojom je otela Brada Pitta: Angelina Jolie opseda Johnnyja Deppa?

112
SHARE

Ako je verovati američkim tabloidima, Angelina Jolie se bacila na Johnnyja Deppa koji je (zasad) u srećnom braku s francuskom pevačicom i glumicom Vanessom Paradis. Metoda koju koristi već je proverena na Bradu Pittu kojega je preotela njegovoj tadašnjoj supruzi Jennifer Aniston tokom snimanja filma “Mr. & Mrs. Smith”.

Da je “brakolomka” ponovno u akciji za američki časopis Star izjavio je neimenovani izvor koji s Jolie i Deppom radi na snimanju filma “The Tourist”. Angelina se navodno toliko očigledno nabacuje Deppu da je sve već postalo neukusno.

“Dok su prolazili kroz scenario, Angie je insistirala na tome da nasamo ostane s Deppom kako bi raspravili o njegovim glumačkim metodama. Satima je s njim ispijala crveno vino. Bombarduje ga lascivnim e-mailovima i nabacuje mu se preko telefona. Ne prestaje da melje o tome kako je Johnny divan. Ona je takva, ne preza ni pred čim. Spremna je na bilo što kako bi dobila ono što želi. Nema granica”, ispričao je jedan od svedoka najnovije osvajačke akcije u koju se zaputila nezasita Angelina.

4 KOMENTARA

  1. omg…sada se razvode angie i bred,sada se venčavaju,sada kupuju masline jedno drugom,sada angelina želi johnnya…shta je sledeće??

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.