Start Stars Hot News! Ispunili joj san: JLS nastupili za teško bolesnu osmogodišnju devojčicu

Ispunili joj san: JLS nastupili za teško bolesnu osmogodišnju devojčicu

SHARE

Mala Milly Adkins je zahvaljujući fondaciji Rays of Sunshine imala priliku da upozna članove benda koje voli svim srcem.

null

Ona je sa roditeljima doputovala u London gde je nakon prospavane noći na skrivenoj lokaciji imala priliku da se druži s JLSom.  Momci su samo za nju izveli dve pesme i poklonili joj razne JLS suvenire koji će je podsećati na ovaj događaj.

null

Član benda JB Gill je na svom Twitteru o tome napisao: “Upravo sam upoznao najslađu devojčicu uz pomoć Rays of Sunshine. Tako je lepo učiniti ljude srećnim”. Millyna mama kaže da je devojčica bila presrećna, posebno zato što je  upoznala svog omiljenog pevača, Marvina Humesa. “Ne možemo dovoljno da se zahvalimo JLS-u i fondaciji Rays of Sunshine za sve što su uradili za Milly.”

null

Devojčicu sad očekuje vrlo skupa operacija koja joj može ugroziti život, ali to je jedini način da se reši tumora koji joj je pronađen još kad je imala četiri godine. Zajedno sa momcima iz JLSa, ostaje nam samo da se nadamo kako će joj ispunjena želja dati još više snage da uskoro bude potpuno zdrava.

null

OSTAVI KOMENTAR