1187
Ispovest nemačke “vampirice”: “Krv je kao droga, samo je mnogo jača”

Ispovest nemačke “vampirice”: “Krv je kao droga, samo je mnogo jača”

1187
SHARE

Lilith Desideria neobična je 37-godišnja žena iz Berlina. Naime, ona tvrdi da su vampiri među nama, a ona je jedna od njih.

“Krv je kao droga, samo je mnogo jača. Ima ukus kao metal, a meni pomaže da se bolje osećam”, kaže Lilith. Dodaje kako je krv prvi put probala kad je imala 13 godina i da je tada još bila muškarac u gej vezi.

“Moj dečko se povredio dok smo imali odnos i krv je došla u moja usta. Time se moj svet promenio jer su mi sva čula postala puno oštrija. Čula sam bolje, a svet sam počela da gledam kroz roze naočare”, zaključuje Lilith koja živi u Berlinu, a u svom stanu ima i oltar na kojem pali crne sveće.

Njene prijateljice često puta joj pruže ruku pa ih ona poseče žiletom i otpije im malo krvi. Osim što je imala operaciju promene pola pa je tako postala žena, Lilith je imala i operaciju zuba gde su joj izoštreni očnjaci kako bi više ličila na vampire.

33 KOMENTARA

  1. wtf???nisam protiv nje ali sto je prvise stvarno….ima oltar u kom pali svijece i to crne…..ne vjeruje u Boga sigurno

  2. haahhahaha ae bre uplasila sam je se…ahhahaha uzasss -.-“

  3. Mislim da je vreme da poseti jednog ciku, zove se PSIHIJATAR…A za slucaj da joj ni on ne pomogne uvek moze da ode do Twilighta da im pokaze malo xD A ruzna jeeeee… xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.