Start Stars Hot News! Ismevaju Taylor Swift: Modna kuća prodaje majicu sa imenima njenih momaka!

Ismevaju Taylor Swift: Modna kuća prodaje majicu sa imenima njenih momaka!

SHARE

taylortee_250713

Obožavaoci Taylor Swift pokrenuli su veliku kampanju protiv jedne modne kompanije koja je u prodaju pustila majicu na kojoj se nalaze prezimena svih njenih navodnih momaka.

Na spisku su tako Joe Jonas, Jake Gyllenhaal, Eddie Redmayne, Lucas Till, Connor Kennedy, Zac Efron i Harry Styles a sam odevni predmet košta 20 dolara. Swiftyji su toliko besni da čak šalju pretnje smrću direktorima kompanije Bad Kids Clothing, koja je odgovorna za sve. Jedan od vlasnika ove modne kuće, Lex Houser, rekao je za sajt Fashionista: “Stalno mi govore da skinem ovu majicu sa sajta, ali ona i nije bila na sajtu, tako da pretpostavljam kako su hteli da je skinem s instagrama, što sam i uradio. Ipak, stvari su postajale sve gore.”

swift_fragrance_28

“Na kraju sam odgovorio jednoj obožavateljki i pitao je ‘Evo sklonio sam fotku, šta još hoćeš?’ a ona mi je odgovorila ‘Oh, pa ti misliš da je ovo završeno samo zato jer si sklonio sliku? Samo čekaj da vidiš šta će ti se desiti.’ Ova deca misle da će nas pretnjama naterati da radimo ono što oni požele. Prišli su nam na pogrešan način”, zaključio je Houser.

Nedavno, Taylorini fanovi uspešno su zabranili prodaju slične uvredljive majice koju su hteli da prodaju Abercrombie i Fitch, ali Houser ističe da oni neće odustati. “Sve te devojke mi kažu – ‘Srušile smo Abercrombie za tri sata,, naravno da ćemo i vas jer ste potpuno nepoznati’. Ja samo pomislim – e, baš zato nas nećete srušiti, jer mi ne moramo da vas slušamo. Abercrombie je to morao da uradi jer ste vi njihova publika, a mi nismo. Zbog toga, ova majica ostaje u prodaji.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR