250
Isklesana Madonna pozirala sa krstom u ustima

Isklesana Madonna pozirala sa krstom u ustima

250
SHARE

Kraljica popa, Madonna, pozirala je za Interview Magazine i još jednom dokazala da i žene u 50-ima mogu izgledati odlično! Odevena tek u donje rublje ili pak crnu čipku, Madonna je naprosto blistala, a kao što je to bilo očekivati od nje, u celu priču ubacila je detalj koji je začinio ceo fotosession. Naime, na jednoj od fotki, Kraljica popa u ustima drži, ni manje ni više, nego krst.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Poslednjih meseci, priznaje Madonna, zapostavila je pevačku karijeru te se odlučila posvetiti novom filmu čiji je ona reditelj.

13 KOMENTARA

  1. MnooOoogo je lepa!!!…Ove slike su izashle odavno, na jednoj slici je stavila krst u gace! XAXAXAXA! Ludaca! Naravno u pozitivnom smislu… :D Izgleda kao na onim slikama kad je bila malda… <3

  2. Dobro izgleda zahvaljujuci photoshopu, budimo realni, svi znamo kako Madonna izgleda u stvarnosti, kad se ugase reflektori.. Cak i najveci fanovi moraju to da priznaju..

  3. Na http://www.taraca.rs sam pročitala, da je ona tražila da ne koriste photoshop. Pa vide joj se mišići, ona ovako uživo izgleda. Bila sam na koncertu, i videla sam. Ima mišiće na nogama, rukama i ima trbušnjake na stomaku.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.