288
Iseljavanje: Robert Pattinson pokupio svoje stvari iz kuće Kristen Stewart

Iseljavanje: Robert Pattinson pokupio svoje stvari iz kuće Kristen Stewart

288
SHARE

rpattzkstew_200513

Kako prenosi časopis Life & Style, Robert je za 30 minuta pokupio sve svoje stvari ali i dva psa, koja će očigledno ostati u njegovom vlasništvu.

9686422_rpattz 2

“Pojavio se rano ujutro sa velikim crvenim kamionetom a u kući je proveo možda 30 minuta”, prenosi jedan izvor za časopis. Kad je izašao, zadnji deo kamioneta bio je natovaren stvarima. Tu su bili koferi, bicikl, kao i kese za smeće prepune njegovih stvari.” Isti insajder navodi i kako je sa sobom poveo i svoje pse, što najbolje svedoči da je ovog puta zaista kraj. “Njegovi psi živeli su sa Kristen sve vreme – čak i dok ga je varala, bili su u njenoj kući. Zato postoji jaka simbolika u tome što ih je on sad uzeo. Robert je izgledao vrlo tužno dok je odlazio, kao čovek koji je upravo izbačen iz kuće.”

IZVOR: Life Content

8 KOMENTARA

  1. a stvarno mi je žao… ali ponovo, sa druge strane, sve je krenulo nizbrdo kada ga je ona prevarila tako da je moje mišljenje da je ona pomalo kriva za sve….

  2. neeeeeeeeeee! ta glupaca kristen ,slomila mu je srce ,a on ju je tolko voleo! oduvek sam to mislila. msm kad je pogledas izgleda tako hladno i bezdusno ,to je jedna zla osoba! po mom misljenju odavno je trebao da je ostavi. (kad ga je prevalila) jadan roby :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.