Start Stars Hot News! Irina Shayk: Udaću se za Ronalda pre Božića i pomoći ću mu...

Irina Shayk: Udaću se za Ronalda pre Božića i pomoći ću mu u odgoju sina

SHARE

Ruska manekenka Irina Shayk, putem svog Facebook profila, potvrila je da će se do kraja ove godine udati za popularnog fudbalera Cristiana Ronalda. Kako piše lepa Ruskinja, venčanje će se održati pre Božića, a svom će vereniku pomoći i u odgoju njegovog sina.

“Uskoro ćete čuti veliku vest. Volim Cristiana, volim svoj život i volim Portugal. Želim mu pomoći u odgoju njegovog sina iako sam ispočetka poprilično loše osećala, kada sam čula da je postao otac”, napisala je lepa manekenka kojoj su nedavno hakeri provalili na Facebook.

Podsetimo, nakon što je objavljena informacija da je Cristiano Ronaldo postao samohrani otac, na Facebook profilu Ruskinje pojavio se šokantni status. “Slomljena sam, ne mogu da verujem. Upravo sam kod kuće i plačem”, navodno je napisala ruska manekenka nakon što je čula vest.

Ipak, čini se da lepu Ruskinju nije pogodila vest da njen verenik s drugom ženom ima dete već je nepoznati haker provalio na njen profil i odlučio iskoristiti novonastalu situaciju. Taj status su brže bolje preneli gotovo svi tabloidi, a na kraj tračevima stala je predstavnica manekenke te izjavila da je Irinin Facebook profil hakovan.

OSTAVI KOMENTAR