Start Stars Hot News! Ipak su zajedno? Miley Cyrus kaže da je veridba sa Liamom prava...

Ipak su zajedno? Miley Cyrus kaže da je veridba sa Liamom prava stvar

SHARE

I dalje smo u nedoumici oko toga da li su Miley Cyrus i Liam Hemsworth raskinuli ili ne, a sada nas je glumica i pevačica dodatno zbunila izjavivši u jednom intervjuu da joj se čini da je veridba sa Liamom “prava stvar”.

U proteklih nekoliko meseci bilo je nebrojeno mnogo glasina o njihovim raskidima i pomirenjima, koje su se pojavile kada je Liam navodno prevario svoju verenicu sa glumicom January Jonse, nakon što su viđeni kako zajedno našuštaju žurku nakon dodele Oskara u Februaru. Sada izgleda kao da su Miley i Liam ipak i dalje zajedno, pošto je ona konačno progovorila o svojoj emotivnoj vezi. Miley, koja je sa Liamom od 2009. godine, u razgovoru za američko izdanje magazina Elle rekla da je njihova veridba prirodan sled događaja, nakon duge veze. “Imamo zajedničku kuću i zajedničkogpsa. Jednostavno se čini da je nošenje ovog prstena prava stvar, ” kaže Miley. Ona je takođe otkrila i da je sklopila pakt sa Liamom da pokušaju da što je više moguće sakriju svoju vezu od očiju javnosti. “Trudimo se da naša veza bude tajna i ne govorimo više o tome u javnosti. Ranije smo bili previše ljubazni i previše toga smo otkrili o mom životu, mojim ljubimcima i mojoj kući, i mislim da ljudi više nemaju privilegiju da to znaju. Na primer, na mom Twitteru, sada sam mnogo više… ne bih rekla zatvorena, ali više nećete videti fotografije mojih pasa. Više nećete videti lične stvari.”
Ovaj intervju urađen je pre nekoliko nedelja, tako da je moguće da se situacija između Miley i Liama u međuvremenu promenila, ali izgleda da ćemo još neko vreme biti u neznanju u vezi sa njihovim odnosom, pošto je sigurno da par više neće toliko otvoreno govoriti o svom privatno životu.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR