753
Ipak se ne seli kod Biebsa: Selena Gomez kupila kuću za 3...

Ipak se ne seli kod Biebsa: Selena Gomez kupila kuću za 3 miliona dolara

753
SHARE

Ispred kuće Selene Gomez nedavno su primećeni kamiona za selidbu, ali pevačica i glumica ipak ne prelazi da živi kod svog dečka.

null

Sel se seli u dom koji ima pet spavaćih soba a u njemu je prethodno živeo glumac Jonah Hill. Kako prenosi X17online, Selenino novo prebivalište ima bazen i teniski teren a nalazi se u Tarzani, Los Anđeles. Hill je na ovoj prodaji zaradio, jer je kuću kupio 2011. za 2.175 miliona dolara.

null

Selena je nedavno i priznala kako ne misli da se uda u skorije vreme. “Srećna sam. Zabavljam se, ali imam 20 godina. Ništa u mom životu ne posmatram suviše ozbiljno. Imam sjajne prijatelje i grupu ljudi koju volim. Mislim da kod mene sve dolazi prirodno. Brak i takve stvari će se desiti tek kad osetim da sam postigla sve u drugim aspektima svog života.”

28 KOMENTARA

  1. slady ja mozda nisam dala pare jer nisam bogata i poznata ali sam pomogla i to mng a nzs me i nzs zato tb fuck off stupid bitch -.- kako si jadna!!!!!!!!!!!!!!!!! i sta ce joj jos jedna kuca kad je vec imala neku ko zna kakvu mi nzmo a sigurno nije spavala na ulici -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.