1197
Ipak raskid? Selena Gomez “želi da napusti arogantnog Justina Biebera”

Ipak raskid? Selena Gomez “želi da napusti arogantnog Justina Biebera”

1197
SHARE

Insajderi bliski mladoj glumici i pevačici tvrde kako se Selena sprema da raskine vezu sa Justinom, jer on više nije onaj momak kojeg je volela.

null

“Selena je primetila promene na Biebsu”, rekao je jedan insajder za National Enquirer. “On je sve manje ljubazan prema drugima, pa i prema njoj i postao je pun sebe. Njegovo divlje ponašanje počinje da je brine. To više nije onaj dečko u kojeg se zaljubila, s kim je mogla dobro da se zabavlja i otkriva mu svoje tajne.”

null

Ipak, isti izvor dodaje da Sel još neko vreme neće raskinuti jer se boji na koji način bi Biebs reagovao. “Neće ga tek tako šutnuti, jer se boji njegove osvete. Selena traži način da raskine ali tako da njih dvoje ostanu prijatelji, pa čak i da rade na projektima, kao što su radili na pesmama za njen sledeći album. On zna neke stvari o njenoj porodici, pa se Selena boji šta će se desiti ukoliko krene da priča o tome.”

108 KOMENTARA

  1. Ma ne verujem xD koliko puta ste pisali o tome? Pa posle 2 dana: “Ipak su sve to bile samo glasine , vole se vise nego ikada ranije”  dok sve ne bude zvanicno, ne verujem ….

  2. JelenaForever da upravo sam htjela da postavim sliku slićnu toj link to facebook.com .. Sretni su što je najvažnije .. .. bravo možetel nešto postaviti o Jeleni gdje su bili jućer uveće ?? molim vas… bilo što … <3 <3 <3 <3

  3. znate,stvarno ste dosadni s ovim stvarima. samo tračate laži. odkale va to? od njih? NE! ONDA?! NE ZNATE VI ŠTO SE KOD NJIH DOGAĐA! JEBOTE FUHWIUFHNSAGIJUGHN! -.-“

  4. E vise smarate sa tim da ce raskinuti!!! NECEEEEEEEEEE!!! Moja drugarica je poslaala Sel poruku da li ce raskinuti i ona joj je odgovorila da neceeeeee! ;) Tako da palite svi zajedno! :P

  5. Kao da mi znamo sta se izmedju njih desava,ja mislim da ipak nece raskinuti iako navijam da raskinu jer nisu oni jedno za drugo :)jednostavno.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.