Start Stars Hot News! Intervju sa vampirom: Ian Somerhalder o novoj romansi Damona i Elene

Intervju sa vampirom: Ian Somerhalder o novoj romansi Damona i Elene

SHARE

null

Fanovi Damona i Elene (Delena) zadovoljni su jer je ovaj par u “Vampirskim dnevnicima” bliži nego ikad! Ipak, umesto da nagađamo šta će biti s njima, situaciju nam pojašnjava baš Ian Somerhalder.

null

Kakav je bio osećaj ponovo voditi ljubav sa Elenom u epizodi od 29. novembra?

Ian: Fanovi i ja smo molili za to već duže vreme. Isplatilo im se, ali postoji mnogo ljudi, posebno momaka, koji misle da bi Eleni bilo bolje bez braće Salvatore.

null

Ti i Nina ste par i u stvarnosti – kako to utiče na romansu na ekranu?

Ian: Pričaću samo o šou. Cela ljubavna scena nastala je nakon izgrađivanja strasti, ali ima i nežniju stranu. Damon je konačno dobio Elenu, on je srećan, ali nije siguran da su njena osećanja prava, a ne samo posledica njegovog uticaja.

null

Da li Elena želi ljubav koliko i Damon?

Ian: Apsolutno. Za Elenu, ovo je prava stvar. Ali opet, da li ona zbog njegovog uticaja misli da ga voli?

null

Stefan još ne zna da su Elena i Damon zajedno. Šta će se desiti kad sazna?

Ian: Biće uzburkane krvi, naravno! Stefan je jako povređen zbog njih. To je gorka piula za njega.

null

Da li je dobro za šou da Elena i Damon budu zajedno neko vreme?

Ian: Mislim da je to dobra priča. Ako je Elena s Damonom, cela priča oko njihove veze uvek je problem. Plus, njegov brat je vrlo ljut. Dok god ne znamo da li je njihova ljubav prava, odlučili su da više ne spavaju zajedno. Biće više romanse i manje seksa. Damon želi da napravi pravu stvar, ali gubitak Elene nije opcija.

null

Damon želi da pronađe lek kojim će izlečiti Elenin vampirizam. Ne boji li se da će je izgubiti kad ona ponovo postane čovek?

Ian: Da, to postavlja dobro pitanje. Damon se oseća krivim što je ona postala vampirica, ali ako ostane vampirica, onda će biti zaljubljena u njega, a to je ono što je on oduvek želeo.

Čini nam se da se ti jako dobro zabavljaš u ovoj priči.

Ian: Apsolutno! Nije to više onaj Damon iz prve sezone, gde on upadne, baci par fazona i odvede kući neku devojku. Ovo je mnogo zabavnije.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR