1274
Instrumenti smrti: Grad kostiju od 5. septembra u bioskopima!

Instrumenti smrti: Grad kostiju od 5. septembra u bioskopima!

1274
SHARE

Mortal-Instruments_plakat - Smanjeno2

Radnja filma smeštena je u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Senolovaca, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona.

DF-10885_r

Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Senolovcima, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Podzemni Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.Film je snimljen po prvoj knjizi serijala Kasandre Kler koji se našao na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine! Svakako će to biti i uzbudljiv filmski serijal, jer je već potvrđeno snimanje drugog nastavka.

Jamie Campbell Bower;Kevin Zegers

Režija: Harald Zvart
Scenario: Kasandra Kler, Džesika Postigo
Uloge: Lili Kolins, Džejmi Kembel Bauer, Lina Hedi, Robert Šiham, Džonatan Ris Majers, Ajdan Tarner, Kevin Zigers
Start: 5. septembar
Žanr: Avantura, akcija

Clary Fray (Lily Collins) in MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES.

LILI KOLINS (Kleri Frej) je mlada glumica, zvezda u usponu. Rođena je u Engleskoj, gde je i ušla u industriju zabave, a danas radi u Los Anđelesu. Glumila je uz istaknute glumice kao što su Sandra Bulok i Džulijan Mur, a uz Džuliju Roberts je glumila u filmu Ogledalce, ogledalce, kao Snežana. Takođe se bavi i televizijskim novinarstvom.

DŽEJMI KEMBEL BAUER (Džejs Vejland) je mladi britanski glumac, kojem se predviđa velika karijera. Glumio je u filmovima: Svim Tod, Hari Poter i relikvije smrti 1 i 2, Anonimus, Sumrak, Sumrak Saga: Praskozorje 2. Iako mu je karijera tek u začetku, može se pohvaliti velikim brojem pozitivnih kritika.

10 KOMENTARA

  1. But ain’t no way you pulling me down I reacharge to speakrs and sound<333333333333333 Ne svidza mi se prica jer sam vec hiljadu takvih cula po raznim sajtovima na kojima se pisu fan fikovi iliti fan fiction's ali mi se muzika za film svidza pogotovo Magnetic od Jessie J u svakom slucaju ako ja budem ikada uspela sa svojom knjigom koja ce imati nekih 7 delova verujem da ce da obori i Hari Potera koji je inace legenda i sve ove ostale pokusaje nekih pricica! Naravno treba verovati u sebe inace nigde ne bih stigla da ne verujem.

  2. Plus da vas obavestim, Demi je snimila pesmu za ovaj film i zove se Heart By Heart.
    Nedavno je izasla cela verzija.
    Pozdrav.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.