Start Stars Hot News! Instrumenti smrti: Grad kostiju od 5. septembra u bioskopima!

Instrumenti smrti: Grad kostiju od 5. septembra u bioskopima!

SHARE

Mortal-Instruments_plakat - Smanjeno2

Radnja filma smeštena je u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Senolovaca, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona.

DF-10885_r

Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Senolovcima, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Podzemni Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.Film je snimljen po prvoj knjizi serijala Kasandre Kler koji se našao na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine! Svakako će to biti i uzbudljiv filmski serijal, jer je već potvrđeno snimanje drugog nastavka.

Jamie Campbell Bower;Kevin Zegers

Režija: Harald Zvart
Scenario: Kasandra Kler, Džesika Postigo
Uloge: Lili Kolins, Džejmi Kembel Bauer, Lina Hedi, Robert Šiham, Džonatan Ris Majers, Ajdan Tarner, Kevin Zigers
Start: 5. septembar
Žanr: Avantura, akcija

Clary Fray (Lily Collins) in MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES.

LILI KOLINS (Kleri Frej) je mlada glumica, zvezda u usponu. Rođena je u Engleskoj, gde je i ušla u industriju zabave, a danas radi u Los Anđelesu. Glumila je uz istaknute glumice kao što su Sandra Bulok i Džulijan Mur, a uz Džuliju Roberts je glumila u filmu Ogledalce, ogledalce, kao Snežana. Takođe se bavi i televizijskim novinarstvom.

DŽEJMI KEMBEL BAUER (Džejs Vejland) je mladi britanski glumac, kojem se predviđa velika karijera. Glumio je u filmovima: Svim Tod, Hari Poter i relikvije smrti 1 i 2, Anonimus, Sumrak, Sumrak Saga: Praskozorje 2. Iako mu je karijera tek u začetku, može se pohvaliti velikim brojem pozitivnih kritika.

OSTAVI KOMENTAR