182
Instruktor vožnje 1D zvezde: “Časovi sa Niallom su bili veoma naporni”

Instruktor vožnje 1D zvezde: “Časovi sa Niallom su bili veoma naporni”

182
SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Niall Horan nije baš bio najsjajniji učenik dok je prošle godine išao na časove vožnje, ako je verovati njegovom instruktoru Noelu Gaughanu.

Kako je Noel otkrio, Niall nije bio nešto posebno loš u vožnji, već je problem bio u njegovim fanovima koji su neprestano okruživali automobil kako bi se slikali sa njim za vreme časova. Pre toga, Noel nije imao pojma da je njegov učenik toliko poznat!
“Podučavao sam Nialla i mislio sam da je on običan momak”, rekao je instruktor za Sugascape, te nastavio: “Svaki put kada bismo zastali tu je bila grupa devojaka koje su okruživale auto i slikale ga. To je bilo veoma naporno.”
Izvor blizak pevaču ranije je otkrio kako su prošli Niallovi prvi dani za volanom: “Zastajao je da porazgovara sa fanovima i potpisivao je gomilu autograma tokom svojih časova vožnje. Nikada nije odbio nikoga ko je želeo da se slika sa njim. I pored svega toga, njegov instruktor je rekao da nikada nije imao učenika toliko koncentrisanog na polaganje testa.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

7 KOMENTARA

  1. Joj dusica!! Pa on je dobar momak voli svoje fanove!! A i mi smo nesto posebno!! Izvini Noeleee!!! Hehhe ♥♥♥♥♥ ♪♫♪♫

  2. Jaooooooo meda moj cal ni tada nije odbio da se slika sa directionerima i postpisuje gomilu autograma!!Niall…mnooogo ga volim :) <3

  3. Aaaa,predivan je! Dusica nasa!!! Zauvek ostani takav kakav jesi Nialle! CRAZY MOFO! :-)

  4. aaaa dusica moja najlepsa,kako on samo voli svoje fanove… Nialler najsavrseniji <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 CRAZY MOFO FOREVER <3333333333333333333333333333 !!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.