Start Stars Hot News! Innina izjava povodom nastupa u Beogradu i premijera novog spota Endless na...

Innina izjava povodom nastupa u Beogradu i premijera novog spota Endless na MTV-ju

SHARE

Numera „Endless“ je deo kampanje BringTheSunInMyLife, koja za cilj ima podizanje stepena svesti o nasilju u porodici.

U susret svom prvom velikom beogradskom nastupu, koji se u organizaciji regionalnog MTV-ja i FHN Team-a dešava 13. januara 2012. u Belexpocentru, evropska dance zvezda Inna dala je ekskluzivnu izjavu u kojoj svoje fanove poziva na žurku – a već ove nedelje, 27. novembra u 12:00, gledaoci regionalnog MTV-ja će moći premijerno da pogledaju novi Innin spot za numeru „Endless“!

Inna nije krila oduševljenje zbog ponovne posete našoj zemlji: „I ponovo sam u Srbiji! Nakon dva nastupa u Novom Sadu bila sam apsolutno oduševljena energijom publike u ovom gradu..ljudi u Srbiji zaista umeju da se zabavljaju! Dođite da zajedno podignemo atmosferu do usijanja na koncertu u Beogradu!“ – poručila je Inna obožavateljima u Srbiji i regionu.

U susret beogradskom koncertu, Inna je pripremila posebno iznenađenje, pa će tako gledaoci regionalnog MTV-ja imati priliku da ekskluzivno pogledaju premijeru njenog novog spota za numeru „Endless“ – ove nedelje, 27. novembra u 12:00! Singl „Endless“ nalazi se na aktuelnom albumu I Am Club Rocker, a ujedno je i deo kampanje BringTheSunInMyLife, koja za cilj ima podizanje stepena svesti o nasilju u porodici. Povodom ove kampanje Inna je i pokrenula poseban web sajt na kome možete da pronađete sve informacije o spotu i kampanji: www.bringthesuninmylife.com

Pored Inne, na velikom MTV-jevom koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće i jedan od trenutno najtraženijih domaćih bendova, beogradski sastav MVP, Top FM DJ team, DJ Borko Bajić i Dj Dejan Matić.

Ulaznice za ovaj događaj mogu da se nabave na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu. Za najbrže je obezbeđeno 100 ulaznica po specijalnoj ceni od 1000 dinara. Nakon toga, standardna cena ulaznica će u pretprodaji iznositi 1200 dinara. Ova cena će važiti do 15. decembra, kada će cena karte biti nešto viša, dok će najskuplje ulaznice biti na dan koncerta 13. januara. U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2000 dinara.

OSTAVI KOMENTAR