154
Injekcija kojom je ubijen Michael Jackson prodavaće se za 5 miliona dolara

Injekcija kojom je ubijen Michael Jackson prodavaće se za 5 miliona dolara

154
SHARE

Injekcija kojom je navodno kralju popa Michaelu Jacksonu ubrizgana fatalna doza lekova, uskoro će se naći na aukciji s početnom cenom od 5 miliona dolara.

Londonski tabloid Mirror piše kako se veruje da je injekcija ukradena iz Jacksonovog doma te da se nudi raznim aukcijskim kućama u Las Vegasu. porodica preminulog pevača upoznata je sa slučajem te se svim silama trudi sprečiti najavljenu prodaju.

16 KOMENTARA

  1. Kako mogu? O bože…  I ne razumem koja je fora svega toga… Šta? Onaj koji kupi tu inekciju će je držati kao ukras jer mu je ona donela sreću? Srećan je što je čovek kao što je Majkl umro? 
    Užasno kakve sve stvari pišu o njemu i kako ga pljuju ostali ljudi zbog uticaja glupih medija. 
    MJ je bio, i dalje i uvek će biti kralj popa i čovek koji je dao sve od sebe da napravi svet boljim mestom. 

  2. Kako mogu svasta hoce to da prodadu e sutra ce pisati prodaju se prljave gacice Michael Jacksona to je bolesno.Michael Jackson je bio dobar covek koi je zeleo da zastiti svet i koi je davao milione ne milijarde eura za dobrotvorne svrhe. Proklet bio onaj ko mrzi KRALJA POPA MICHAEL JACKSONA.LONG LIVE THE KING OF THE MUSIC 4EWER IN MY HEART.On ce biti svakad nezaboravni kralj muzike i igre svakad kralj.MJ ITS FOR LOVE.

  3. Alisa idi widi sta sam ti pisala tamo gde smo se dop. . . sanjala sam nes. . . xaxax. . . . nego ebale was pare. . .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.