Start Stars Hot News! Imidž Miley Cyrus je zdrav, tvrdi muzički stručnjak

Imidž Miley Cyrus je zdrav, tvrdi muzički stručnjak

SHARE

_193

Iako nisu svi zadovoljni njenom drastičnom promenom u izgledu pa i ponašanju, ugledni muzički menadžer Larry Rudolph tvrdi da Miley samo odrasta i to na zdrav način.

Njen spot za pesmu “We Can’t Stop” šokirao je mnoge, ali Larry tvrdi da je to uobičajena faza kroz koju prolaze pop zvezde i da samo pokazuje kako se Miley menja kao osoba. “Miley sve radi na prirodan način”, rekao je on za The Hollywood Reporter i dodao: “Ne možete samo reći sebi ‘OK, hajde da smislim kako da odrastem’. Ne radi se to tako. Javnost to odmah primeti, a svi koji su to pokušali da učine na silu, propali su.”

Miley2_1765031a

Rudolph tvrdi i da je kroz istu stvar prošla Britney Spears, čiji je treći album doneo drastičnu promenu imidža, koju je označio spot za “Slave 4 U”. “Ista stvar dešava se sa Miley. Ono što sad vidite, to je prava Miley. Neki izvođači umeju a neki ne da načine prelaz. Većina ne ume, ali to ne možete planirati. Ako stignete dotle, nadate se kako će sve biti u redu. Ako se desi, desilo se. A ako se ne desi, onda vam nije bilo suđeno.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR