363
Imidž Miley Cyrus je zdrav, tvrdi muzički stručnjak

Imidž Miley Cyrus je zdrav, tvrdi muzički stručnjak

363
SHARE

_193

Iako nisu svi zadovoljni njenom drastičnom promenom u izgledu pa i ponašanju, ugledni muzički menadžer Larry Rudolph tvrdi da Miley samo odrasta i to na zdrav način.

Njen spot za pesmu “We Can’t Stop” šokirao je mnoge, ali Larry tvrdi da je to uobičajena faza kroz koju prolaze pop zvezde i da samo pokazuje kako se Miley menja kao osoba. “Miley sve radi na prirodan način”, rekao je on za The Hollywood Reporter i dodao: “Ne možete samo reći sebi ‘OK, hajde da smislim kako da odrastem’. Ne radi se to tako. Javnost to odmah primeti, a svi koji su to pokušali da učine na silu, propali su.”

Miley2_1765031a

Rudolph tvrdi i da je kroz istu stvar prošla Britney Spears, čiji je treći album doneo drastičnu promenu imidža, koju je označio spot za “Slave 4 U”. “Ista stvar dešava se sa Miley. Ono što sad vidite, to je prava Miley. Neki izvođači umeju a neki ne da načine prelaz. Većina ne ume, ali to ne možete planirati. Ako stignete dotle, nadate se kako će sve biti u redu. Ako se desi, desilo se. A ako se ne desi, onda vam nije bilo suđeno.”

Autor: Life Content

27 KOMENTARA

 1. Ma dajte, i drugi odrastaju, ne samo slavni, i usput ne puše marihuanu, ne oblače se provokativno, idu na zabave svake noći i sl. Onaj spot joj nisam mogla cijelog ni izgledati, stvarno mi je odvratan. Pravi odvratne face i vulgarna je. OK ako volite takve stvari, ali ako ste duže vrijeme njeni fanovi, iz vremena kada je ona pjevala 7 things i tako to, ne znam kako odjednom volite te stvari. Logično je da će pjevati ozbiljnije pjesme, ali ‘ozbiljnije’ ne znači vulgarne. I one njene face i glupiranje samo dokazuju koliko je nezrela.
  Mnoge dječije zvijezde tako završe kad odrastu, jer žele da se odvoje od onoga u prošlosti. Ali ne vidim zašto odjednom moraju postati problematični.
  Inače sam je baš gotivila, ali strašno me nervira ta očajnička potreba kod nje da se dokaže kako je odrasla.
  Mogla bi malo misliti da ona nije u običnoj situaciji, da je ‘idol’ tolikim djevojčicama. Ja ne vjerujem da je ona loša osoba, naprotiv. Samo ne odobravam njeno ponašanje.
  Jesam se raspisala xd
  Opalite minuse.

 2. Ja se secam da je BRAVO tacno pre 1 godinu i par meseci objavio da su Miley Cyrus,Demi Lovato i jos neka treca na tviteru kritikovale obozavaoce kako govore da su “debele”,a Demi i Majli su tad bile savrsene i zatim da li je Majli ili Demi,ali mislim da je Majli objavila sliku anoreksicne devojke,na kojoj se sve providi; rebra,svaka jedna kost,i ona to navodno nije htela da bude,pogledajte je sada fali da skine koji kilogram i ona ce sama postati anoreksicna! -.-‘

  Ne razumem ljude koji prvo nesto kritikuju i onda to urade! Bila sam Mileyin fan,i sad sam – nemam nista protiv frizure,ali stvarno pravi gluposti i to sto je punoletna – ne znaci da nije pod roditeljskom kontrolom i da moze da radi sta god hoce!

  Pitam sa kakva je bila reakcija njenog tate Bilija kad je video kako se guzi i trci u spotu “We can’t stop”

  Ako Majli ima u planu da od sebe otera obozavaoce mladje od 18,onda cestitam – uspela je!

  Ona jeste odrasla,ali neka to radi na sporiji nacin poput Demi ili Selene – brate mili pogledaj te spot Naturally od Selene i La la Land od Demi,a zatim Come and Get it od Selene i Heart attack od Demi,razlikuju li se??

  NORMALNO! Samo sto se Majli odvojila od sveta pevanja i na sve zaboravila!

  Sad me slobodno kritikujte kako nisam u pravu,ali jesam!

  Procitajte tekst par puta i razmislite…

  Da li neko primecuje da je ovaj tekst dugacak poput romana XD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.