120
Ilmin nastup iz “X Faktora” na jutjubu za samo 48 sati pregledan...

Ilmin nastup iz “X Faktora” na jutjubu za samo 48 sati pregledan više od milion puta!

120
SHARE

XF_WEB_EP01.mp4_snapshot_01.02.27_[2013.10.29_11.47.17]

Devojčica Ilma Karahmet (13) iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini oduševila u je žiri “X Faktora”: Željka, Joksimovića, Kristinu Kovač, Eminu Jahović I Kikija Lesendrića, ali i sve gledaoce premijerne epizode najpopularnijeg pevačkog šou programa!

Za samo jedan dan Ilma je postala zvezda u celom regionu, a u prilog tome govori podatak da je njena interpretacija pesme “Ima jedan svet” Zorice Kondže na jutjubu pregledana više od milion puta za samo 48 sati! Fantastičan uspeh Ilma opisuje rečima: “Nikad se u životu nisam tako lepo osećala! Svako jutro se budim i prvo na jutjubu gledam koliko je ljudi videlo moj nastup! Presrećna sam, ne mogu vam opisati koliko, nisam očekivala baš ovoliki uspeh! U školi me svi podržavaju, novinari me zovu, evo baš sam danas u jednom dnevnom listu proglašena za ličnost dana! Mama I tata su van sebe od sreće, mnogo su ponosni na mene!”.

Sledeća epizoda “X Faktora” je u utorak 5.novembra u 21:15 na TV Pink.

6 KOMENTARA

  1. Svaka cast na pevanju,ali ono sto mi je privuklo paynju je vise njen intervju,nego pevanje,gde se vidi kakva je zapravo.Ja navijam za Hristinu i Aleksu.

  2. Curi svaka čast, definitvno zaslužuje prolaz u finale! Koja još 13-godišnjakinja može pogađat ovakve tonove?! Emina je tačno rekla, pjeva kao cura od koja ima godine iskustva.
    Mada mi se nije svidio interviju na početku i to za ljubomoru. Samo se oogrešno izrazila, rekla je kasnije da je mislila na negatine komentare na klipovima i ljude koje je osuđuju da loše pjeva. Ne sudite ljudima po jednoj rečenici. Svima se desi.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.