Start Stars Hot News! “Igre gladi” pokorile bioskopske blagajne

“Igre gladi” pokorile bioskopske blagajne

SHARE

Histerija nastala oko najnovijeg hita “Igre gladi”, počela je da donosi prve rezultate. Svoj “vikend pohod” film je započeo s odličnim rezultatima postavši najuspešniji “ne-nastavak” sa neverovatnih 20 miliona dolara samo od ponoćnih premijera.

null

Mnogi predviđaju i da će ovog vikenda postati najuspešniji film Lionsgatea i tako preteći najuspešniji dokumentarac u istoriji “Fahrenheit 9/11” Michaela Moorea koji je dosad držao prvo mesto sa vikend zaradom od 119 miliona dolara. Uspeh adaptacije romana Suzanne Collins najavio je i sam Michael Moore koji je juče na svom Twitteru objavio : “Ovog će vikenda pasti rekord: Fahrenheit 9/11, najuspešniji film Lionsgatea, zameniće The Hunger Games”.

null

Analitičari predviđaju kako će “Igre gladi” ovog vikenda uknjižiti između 135 i 145 miliona dolara, a konačna zarada mogla bi i prestići onu “Sumrak sage” sa kojom se film iz jasnih razloga najčešće uspoređuje. Prednost “Igara gladi” leži u tome da je film u istoj meri zanimljiv i muškoj i ženskoj populaciji što kod “Sumrak sage” nije bio slučaj.

OSTAVI KOMENTAR