602
“Igre gladi” i i dalje vladaju bioskopima

“Igre gladi” i i dalje vladaju bioskopima

602
SHARE

Film “Igre gladi” s lakoćom je zadržao prvo mesto na top listi gledanosti u američkim bioskopima, a iza sebe je ostavio konkurenciju premijerno prikazanih “Besa titana” i “Snežane”.

null

“Igre gladi” premijeru su imale prošli vikend i donele zaradu od gotovo 153 miliona dolara, granica od 200 miliona probijena je nakon samo deset dana prikazivanja u Americi i Kanadi, da bi ukupna zarada na svetskim bioskopskim blagajnama, prema procenama distributera Lionsgate, iznosila impresivnih 251 milion dolara.

null

Spomenuta konkurencija nije imala previše šanse protiv blokbastera snimljenog prema romanu Suzanne Collins, pa se “Bes titana 3D”, nastavak originala iz 2010, morao zadovoljiti sa samo 34.2 miliona, a moderna verzija bajke o “Snežani” zaradila je razočaravajućih 19 miliona dolara.

7 KOMENTARA

  1. Film je predobar, ja sam ga sinoc gledao online, i sada mi je jedan od omiljenih, preporucujem svima da ga pogledaju! ;)

  2. Juce sam gledala film i odlican je,predobar,meni se vise svidja od “Twilighta”,e sad kako cu da docekam 2. nastavak to ne znam,verovatno cu da gledam film jos jedno 100 puta najmanje ^^

  3. ja sam online,na filmovizija.ba fillm je eeeeextraaaaaaa ali žao mi je što su bila tu i manja djeca koja su ubijena.. :((

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.